Business Kuopio

 

“Mikä ihmeen biopankki?” -teemapäivä

03.10.2017

Aika: Keskiviikko 3.10.2017
Paikka: Kaupungintalon juhlasali, Tulliportinkatu 31, 70110 Kuopio

Biopankki tallettaa vapaaehtoisten, suostumuksen antaneiden henkilöiden näytteitä ja niihin liittyviä tietoja biopankkilain mukaisesti. Näytteitä luovutetaan terveyttä edistävään tutkimukseen sekä terveyden- ja sairaanhoidossa käytettävien tuotteiden ja palvelujen kehittämiseen. Kansalaisia puhuttaa mm. tietoturva-asiat, mitä heidän näytteilleen tehdään ja mitä se heitä hyödyttää. Koko Suomen biopankkidata on kansainvälisestikin haluttua ja mielenkiintoista tavaraa. Tule kuulemaan ja keskustelemaan mitä mahdollisuuksia biopankki voisi tarjota sinulle ja miten alueella voisimme tehdä menestyksellistä yhteistyötä!

  • Oletko kiinnostunut ainutlaatuisen kansan biologisesta tutkimuksesta?
  • Oletko yritys, joka voi analysoida biopankkidataa?
  • Miten sinun organisaatiosi voisi hyödyntää biopankkia ja täydentää heidän palvelutarjontaa?
  • Miten biopankki mahdollistaa korkealaatuisen terveysdatan tutkimuskäytön?

Aamupäivällä kuulemme ajankohtaista biopankeista ja siitä miten Turussa biopankin toimintaa on juurrutettu alueen toimintaan sekä biopankkeihin liittyvistä palveluista. Iltapäivällä työstämme työpajoissa Itä-Suomen biopankin yhteistyömalleja: 1) tietoisuuden lisääminen, 2) liiketoimintamahdollisuudet, 3) biopankista hyötyä tutkimukseen ja liiketoimintaan

Tapahtuman järjestävät KuopioHealth yhteistyössä Savonia-ammattikorkeakoulu, Kuopion kaupunki, Itä-Suomen yliopisto, Pohjois-Savon sairaanhoitopiiri ja Itä-Suomen Biopankki.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Tapahtumat kuukausittain

Arkisto

Tilaa uutiskirje