Business Kuopio

 

Minna Canth -foorumi

17.06.2022

Työyhteisöjen monimuotoisuuden johtaminen

Kaikki me ihmiset olemme erilaisia ja tämä on myös työyhteisöjen rikkaus. Jos työyhteisön monimuotoisuutta johdetaan tietoisesti ja näkyvästi, se hyödyttää eri tasoilla koko organisaatiota samoin kuin siellä työskenteleviä yksilöitä. Monimuotoisuuden sivuuttaminen voi synnyttää haasteita luottamuksessa ja viestinnässä ja niiden kautta koko organisaation toiminnassa.

Vuoden 2022 Minna Canth -foorumissa syvennytään työyhteisöjen monimuotoisuuden johtamiseen asiantuntijapuheenvuorojen johdolla. Tapahtumassa keskustellaan eri näkökulmien kautta, mitä kaikkea johtajan on otettava huomioon, kun puhutaan monimuotoisuudesta ja miten monimuotoisuus ja diversiteetti ilmenee.

Järjestyksessään yhdeksäs Minna Canth -foorumi järjestetään 17.6.2022 Kuopiossa ja sen asiantuntijapuheenvuorot streamataan myös etäosallistujille. Erinomaisten puheenvuorojen lisäksi ohjelmassa on ripaus teatteria, musiikkia ja suurenmoisia kohtaamisia.

– Tämän vuotisen Minna Canth -foorumin aihe nostaa esille vuorovaikutuskulttuurin merkityksen osana työyhteisöjen hyvinvointia. Se miten me kommunikoimme toistemme kanssa, luo sen todellisuuden, jossa työyhteisöissä työtä tehdään, toteaa SnellmanEDUn johtaja Soili Meklin.

Puheenvuorot

Kyse on ihmisistä – arvostava erilaisuuden johtaminen
Dosentti Pia Lappalainen, Aalto-yliopisto, LUT ja Maanpuolustuskorkeakoulu

Monimuotoisuuden vaikutusten mittaaminen

Kokemuksia monimuotoisten työyhteisöjen toiminnasta ja johtamisesta
Keskustelun alustajina toimivat eri tavoin monimuotoisia työyhteisöjä johtavat henkilöt. Alustuspuheenvuorojen pitäjät julkaistaan kevään aikana.

Ennakkoluuloista yhdenvertaisuuteen – työkaluja työpaikan monimuotoisuuden edistämiseen
KTM Julia Hämäläinen, Inklusiiv

Elämä on joukkuepeliä
Kirkkoherra Kari Kanala

Tapahtuman tuottaa SnellmanEDU. Yhteistyössä Itä-Suomen yliopisto, Kuopion kaupunki, K-Market Neulamuikku ja Kalakukko, Kuopio Tanssii ja Soi, Paju Consulting, Pohjois-Savon liitto ja Savonia-ammattikorkeakoulu. Minna Canth -foorumi on valtakunnallinen johtajille, esihenkilöille ja asiantuntijoille suunnattu tapahtuma.

Lisätiedot: Heidi Kotikumpu, tuottaja, markkinointikoordinaattori, heidi.kotikumpu@snellmanedu.fi, 044 746 2846

www.snellmanedu.fi
www.snellmanedu.f/minnacanthfoorumi

 

Tapahtumat kuukausittain

Arkisto

Tilaa uutiskirje