Business Kuopio

 

Ratkaisuja työvoimapulaan -valmennus elokuussa

01.08.2024-30.08.2024

Kansainvälinen rekrytointi nostetaan usein esiin ratkaisuna työvoimapulaan – eikä suotta! Tarvitsemme osaavia työntekijöitä riippumatta siitä, mistä he tulevat. Kansainvälisen osaajan rekrytointi on yksi ratkaisu, josta monet organisaatiot jo hyötyvät.

Missä: Verkossa etävalmennuksena
Milloin: Valittavana on useita eri päiviä ja aikoja joka viikko kesäkuusta joulukuuhun 2024
Ilmoittautuminen: Tästä linkistä
Kenelle: Palvelu sopii kaikille pk-yrityksille
Lisätiedot: Ratkaisuja työvoimapulaan – Work in Finland

Ratkaisuja työvoimapulaan -valmennus antaa työnantajille lähtötasosta riippumatta perusosaamisen kansainvälisten rekrytointien tekemiseen. Valmennuskokonaisuus on maksuton eikä se sido osallistujaa mihinkään!

Valmennuksen jälkeen yritys tietää vastaukset seuraaviin kysymyksiin:

  • Mitä vaihtoehtoja meillä on työntekijän rekrytointiin ulkomailta?
  • Miten meidän pitäisi toimia käytännössä?

Vaikka kansainvälisen osaajan rekrytointi ei olisikaan vielä ajankohtainen, tällä valmennuksella lisäät organisaatiosi osaamista ja olet valmis kun rekrytoinnin aika koittaa.

Valmennus koostuu kokonaisuudessaan kahdesta 3 tunnin maksuttomasta henkilökohtaisesta etävalmennuksesta eli vähimmillään 3 tuntia ja enimmilläänkin alle yhden työpäivän verran. Ensimmäisen 3h etävalmennuksen aikana pääset sukeltamaan kansainvälisen rekrytoinnin perusteisiin rekrytoinnin asiantuntijan kanssa. Katso valmennuksen tarkempi sisältö ja ilmoittaudu mukaan.

Kartutat koulutuksella perustaidot kansainvälisestä rekrytoinnista. Monimuotoisempi työyhteisö tukee organisaatiota sekä liiketoimintaa eri tavoin osaamisen monipuolisuudesta uusiin markkinoihin ja kasvuun. Moni yritys saattaa kuitenkin pohtia, minkälaisia käytännön toimenpiteitä tekijän rekrytointi, työluvat, työkieli ja työyhteisön monimuotoistuminen edellyttää – ja mistä edes aloittaa?

Kansainvälinen rekrytointi mielletään usein hankalana ja aikaavievänä urakkana. Tämä luulo on kuitenkin useimmiten kärjistetty. Palveluita ja tukea on saatavilla. Ratkaisuja työvoimapulaan -valmennuksessa käydään läpi konkreettisella tavalla kansainvälisen rekrytoinnin kokonaisuutta juuri teidän organisaationne tarpeiden kautta.

 

Tapahtumat kuukausittain

Arkisto

Tilaa uutiskirje