Business Kuopio

 

Savilahtipäivä

15.11.2022

Ainutlaatuisia oppimisympäristöjä, maailmanluokan tutkimuslaboratorioita, kirjastoja, taidetta, yhteisiä olohuoneita, elämää, hyvinvointia, iloa ja inspiraatiota! Savilahtipäivä on avoin kutsu kaikille kiinnostuneille tulla tutustumaan tähän ainutlaatuiseen kaupunginosaan.

Savilahti näyttäytyy monelle massiivisena rakennuskohteena ja alati muuttuvana tietyömaana, mutta tämä Kuopion helmi kätkee sisäänsä jo nyt valtavan määrän osaamista, oppimista ja yrittämistä sekä yhdessä elettävää arkea ja elämää.

Nyt Savilahden naapurusto kutsuu kaupunkilaiset ja median tutustumaan tiloihinsa ja toimintaansa! Savilahtipäivä tiistaina 15.11.2022 klo 14 alkaen on Savilahden toimijoiden yhteinen tapahtuma.

Avoimet ovet ja ohjelmaa Itä-Suomen yliopistolla (Yliopistonranta 1), Savonia-ammattikorkeakoululla (Microkatu 1), Savon ammattiopistolla (Hehkukatu 1) ja KPY Novapoliksen CoWork-ympäristössä (Microkatu 1M) ja HUB Panostamossa (Microkatu 1 L).

Mukana on myös Kuopion kaupunki esittelemässä Savilahden kehittämistä ja siihen kytkeytyviä kehityshankkeita (KPY Novapoliksen A-aula, Microkatu 1). Lisäksi Savilahden Valon kaava järjestää klo 16 alkaen Valoilmiö-tapahtuman, jossa on heijastinetsintää sekä taide- ja valaistuskohteiden esittelyä opastetulla kierroksella. Kierroksella ovat mukana Valon aallot- ja Viäntö-teosten taiteilijat esittelemässä teoksiaan.

Savilahtipäivänä on ilmainen kyyti keskustasta Savilahteen Hop-on Hop-off kaupunkibussilla: tasatunnein keskustasta Savilahteen ja puolelta Savilahdesta keskustaan. Lähtö keskustassa on Kuopion kaupungintalon edestä ja Savilahdessa Microkatu 1 sisäpihalta A-osan bussipysäkiltä. Viimeinen bussikyyti lähtee Savilahdesta klo 19.30.

Tarkemmat tapahtumatiedot löytyvät nettisivuilta savilahti.com

Tapahtumat kuukausittain

Arkisto

Tilaa uutiskirje