fbpx

Business Kuopio

 

Sawosta maailmalle

19.09.2019

Paikka ja aika: Puikkari 19.9.2019 klo 11:30 – 17:30

Inspiroidu menestyksestä. Lähde rohkeasti kansainväliseen kasvuun. Verkostoidu alueesi parhaiden kanssa. Kohtaa tulevaisuuden tekijät.

Sawosta maailmalle on vuorovaikutteinen verkostoitumistapahtuma kasvuun ja kansainvälisyyteen tähtääville yrityksille ja osaajille. Suosittu tapahtuma kokosi viimeksi yhteen satoja osallistujia ja palaa nyt uudistetulla ohjelmalla! Tapahtuman huippupuhujat johdattavat kansainvälisen kaupan kriittisiin pisteisiin. Side eventimme – Investor Day – avaa erilaisten rahoitusmallien maailmaa mielenkiintoisin esimerkein. Matchmaking työkalu Brella tarjoaa helpon tavan verkostoitua tehokkaasti.

Lisätietoja julkaistaan pian.

Katso tarkemmat tiedot tapahtuman omilta sivuilta: www.sawostamaailmalle.fi

 

Tapahtumat kuukausittain

Kuopio Convention Bureau Oy on Kuopion uusi kokous- ja kongressimarkkinointiyhtiö, minkä tehtävänä on edistää ja tukea kotimaisen ja kansainvälisen kokous- ja kongressimatkailun kasvua alueella. Yhtiön kumppaneiksi on tullut iso joukko matkailuyrityksiä ja tiedemaailman toimijoita. Kuopio Convention Bureau Oy on Kuopio-Tahko Markkinointi Oy:n tytäryhtiö. Toiminta alkoi 1.1.2017.

Arkisto

Tilaa uutiskirje