Business Kuopio

 

Sawosta maailmalle -kiertue, Varkaus

15.02.2017

Kasva kansainvälistymällä!

Sawosta maailmalle -kiertue käynnistyy

  • Sawosta maailmalle goes Varkaus 15.2., lue lisää!
  • Sawosta maailmalle goes Iisalmi 1.3., lue lisää!
  • Sawosta maailmalle -kansainvälisen kaupan päätapahtuma Kuopiossa 1.6., lue lisää!

Tilaisuudessa kuulet esimerkkejä ja oppeja kasvun ja kansainvälistymisen poluilta, tutustut muihin kv-kaupasta innostuneisiin sekä voit varata kahdenvälisiä tapaamisia kv-kaupan asiantuntijoiden kanssa. Ilmoittautuminen on jo käynnissä!

Sawosta maailmalle –kiertue starttaa Varkaudesta 15.2.2017 ja rantautuu Iisalmeen 1.3.2017. Kiertue huipentuu Kuopioon 1.6.2017. Kiertue on pohjoissavolaisten yritystoimijoiden yhteinen ponnistus saada yrityksiä pohtimaan kansainvälisen kaupan mahdollisuutta omassa yrityksessään sekä verkostoitumaan jo kansainvälistyneiden yritysten kanssa. Kiitos ohjelmien valmisteluun ja puhujien buukkaamiseen osallistuneille!

Varkauden ja Iisalmen tilaisuuksissa kuulemme kokemuksia ja oppeja, joita yrityksillä on kansainvälistymisen polulta sekä tukea, jota yritykset voivat saada eri tahoilta. Iltapäivällä yritykset voivat varata klinikka-aikoja asiantuntijoilta ja tukiorganisaatioilta kysymyksissään kansainväliseen bisnekseen liittyen. Ilmoitathan mikäli sinä, organisaatiosi tai hanke haluaa olla esillä joko Varkaudessa tai Iisalmessa tai molemmissa ständillä ja/tai klinikkaa tarjoamassa niin osaamme varata tarpeeksi paikkoja. Kuopion tilaisuuden ständijakoa katsotaan lähempänä vielä tarkemmin.

www.sawostamaailmalle.fi

Tapahtumat kuukausittain

Arkisto

Tilaa uutiskirje