fbpx

Business Kuopio

 
 

Terveysteknologiasta ja digitalisaatiosta työkaluja tulevaisuuden terveydenhuoltoon

08.12.2017

Aika: 8.12.2017 klo 9:00-16:00

Paikka: Kuopion yliopistollinen sairaala, Puijon sairaala, auditorio 1, rak. 1 AA, 2. krs, Puijonlaaksontie 2, Kuopio

Ohjelma ja ilmoittautumistiedot tästä.

Kuopion yliopistollisen sairaalan koulutus- ja kehittämispalvelut, kliinisen koulutuksen keskus ja virtuaalisairaala 2.0 -hanke järjestävät ”Terveysteknologiasta ja digitalisaatiosta työkaluja tulevaisuuden terveydenhuoltoon” -seminaarin 8.12.2017. Seminaarin tavoitteena on lisätä terveysalan henkilöstön terveysteknologiatietoisuutta, tukea ja rohkaista oman työn kehittämiseen digitalisaation avulla sekä rohkaista terveysteknologiapohjaiseen innovaatiotoimintaan.

Yritysten edustajat ovat tervetulleita seminaariin, katso ohjelma ja ilmoittautumistiedot tästä. Terveysteknologia-seminaariin liittyy näyttely alan yrityksille. Näyttely-pöydän hinta on 200 e + alv. Näyttelypöydän varaus, ota yhteys riikka.elina.tahtinen(at)kuh.fi.

Lisätiedot:

Merita Kaunisto, Projektikoordinaattori, KYS Living Lab, merita.kaunisto(at)kuh.fi

Tapahtumat kuukausittain

Kuopio Convention Bureau Oy on Kuopion uusi kokous- ja kongressimarkkinointiyhtiö, minkä tehtävänä on edistää ja tukea kotimaisen ja kansainvälisen kokous- ja kongressimatkailun kasvua alueella. Yhtiön kumppaneiksi on tullut iso joukko matkailuyrityksiä ja tiedemaailman toimijoita. Kuopio Convention Bureau Oy on Kuopio-Tahko Markkinointi Oy:n tytäryhtiö. Toiminta alkoi 1.1.2017.

Arkisto