Business Kuopio

 

Yrittäjän päivän löylyt

05.09.2019

Aika ja paikka: 5.9.2019 klo 11-16, Tori, The mualiman napa

BusinessKuopio tarjoaa yrittäjille ainutlaatuisen tilaisuuden tulla ratkomaan ongelmia saunan lauteilla torilla! Sauna on lämmin koko päivän klo 11-16.

Yrittäjän elämästä löytyy haasteita ja pulmia, niin ylä- kuin alamäkiä. Kenties olet juuri perustamassa yritystä, mutta vinkkejä tarvitaan alkuun pääsemiseksi. Tai ehkä tarvitset nostetta liiketoimintaan ja sen kehittämiseen, ja uusia ideoita kasvuun.

Tule hikoilemaan kanssamme torille!

Tarjoamme sinulle neuvoja mm.:

  • rahoituksesta
  • yrityksen perustamisesta
  • liiketoiminnan kehittämisestä
  • toimitilojen ja yritystonttien hausta

Tule tapaamaan asiantuntijoitamme ja ota kaverisi mukaan!

Tarjoamme tämän ainutlaatuisen mahdollisuuden pistäytyä yrityssaunassa torilla – kannattaa käyttää tilaisuus hyödyksi! Voit esitellä saunassa ideasi, asiasi tai ongelmasi asiantuntijoille, sillä saunasta löytyy myös tarvittavat laitteistot ja nettiyhteys. Voit myös nauttia rennosti seurasta ja lämmöstä. INSSIsauna on viimeisen päälle hiottu kokonaisuus, joka tarjoaa hyvät löydyt ja viihtyisyyden valoineen ja musiikkeineen. Saunaa mahtuu 8 hlöä kerrallaan.

Torilla on myös paljon muuta yrittäjille suunnattua tapahtumaa, katso koko “Mä oon mun pomo” -ohjelma tästä linkistä.

Lisätietoja: Johanna Liukkonen, johanna.liukkonen(at)kuopio.fi, 044 7182 089


INSSIsauna on kuopiolaisten insinööriopiskelijoiden suunnittelema ja valmistama saunavaunu, jonka tarkoituksena on mahdollistaa saunominen lähes missä tahansa. Saunan suunnittelussa on panostettu hyviin löylyihin, ja viihtyisyyden takaa ergonomisiksi suunnitellut muotolauteet sekä LED-valaistus. Saunassa on pieneen kokoonsa nähden hyvin tilaa ja saunaan mahtuukin yhtäaikaa helposti 8 henkeä saunomaan. Saunavaunusta on kattavat viihdelaitteet, myös tietokoneen kuva saadaan näkymään ulos ja sisälle. Myös nettiyhteys löytyy.

Tapahtumat kuukausittain

Arkisto

Tilaa uutiskirje