Business Kuopio

 

Business Kuopio mukana Kasvu Openin Kasvupolku-sparrausohjelmassa

16.2.2024

Business Kuopio on tänä vuonna mukana Kasvu Openin Pohjois-Savon Kasvupolulla tukemassa kotimaisia kasvuyrityksiä. Kumppanuus mahdollistaa yritykselle maksuttoman sparrauksen.

Pohjois-Savon Kasvupolku on sparrausohjelma alueen yrityksille, joilla on aitoa kasvu- ja kehitysintoa. Sparraus tuo ulkopuolista näkökulmaa siihen, miten bisneksen voi viedä seuraavalle tasolle.

Kasvu Open on erinomainen tapa löytää uusia näkökulmia ja verkostoja yrityksille sekä auttaa alueemme yrityksiä vahvempaan ja kannattavampaan kasvuun. Yritysten hallitun kasvun myötä myös alueemme elinvoimaisuus vahvistuu, kertoo Business Kuopion yritysneuvoja Marja-Leena Laitinen.

Kasvupolku-sparraus parantaa bisnestä

Kasvu Open on Suomen suurin yritysten sparraaja, jonka visiona on auttaa jokaista suomalaista kasvuhaluista yritystä tavoittamaan hullunrohkeat unelmansa.

Kasvu Openin Kasvupolku on alueellinen tai teemallinen yritysten sparrausohjelma. Ohjelma synnyttää uusia ideoita ja kontakteja yritysten kasvun ja kehittymisen moottoriksi. Sparrausten teemat vaihtelevat myynnistä johtamiseen ja digitaaliseen kehitykseen – aina yrityksen tarpeen mukaan.

Hakuaika Pohjois-Savon Kasvupolku -ohjelmaan on käynnissä 19.3.2024 asti. Lue lisää: https://kasvuopen.fi/kasvupolut/pohjois-savon-kasvupolku-2024/

Lisätiedot

Marja-Leena Laitinen, Yritysneuvoja, Business Kuopio
marja-leena.laitinen@kuopio.fi, 044 718 2044

Vivi Pöntiö, Kasvu Open
vivi.pontio@kasvuopen.fi, 050 439 8988

Tilaa uutiskirje