Business Kuopio

 

Cowork-investointi käynnistyy vauhdilla

30.8.2021

Coworkin yhteydessä toimivat ravintolapalvelut uudistuvat täysin, kun tiloissa aloittavat uusi ravintola ja kahvila. Cowork kuukausipassin saa tammikuussa 59 eurolla kuussa.

Kuopiolaisen KPY Novapoliksen cowork-ympäristön rakennustyöt käynnistyvät syyskuun alussa. Rakennusurakasta vastaa kuopiolainen Rakennusliike Konttinen Oy ja taloteknisestä urakasta Kuopion Finteco LVIS Oy. Muutostyöt näkyvät jo lähipäivinä kampuksella: Ravintola Antell Towerin palvelut siirtyvät Log in Bistroon loppuvuoden ajaksi, jolloin rakennustyöt eivät häiritse ruokailua.

Ensi vuoden tammikuussa Microkadun torniin avautuvasta coworkista syntyy tunnelmallinen kokonaisuus, joka mahdollistaa joustavan hybridityön jaettavassa työympäristössä. Tarjolla on rauhallisia työpisteitä, äänieristettyjä tiloja pieniin palavereihin sekä yhteisöllisiä kohtauspaikkoja. Akustiikkaan on kiinnitetty paljon huomiota ja kalustus uusiutuu täysin. Tilan suunnittelusta vastaavat kuopiolaiset Partanen & Lamusuo Oy ja Hiili & Timantti Oy.

Tastory-ravintola ja Hav a Java -kahvila osaksi coworkia

Ravintola- ja kahvilapalvelut ovat keskeinen osa uutta cowork-kokonaisuutta. Ne uudistuvat täysin, kun tiloissa aloittavat ensi vuoden alussa Tastory-ravintola ja Hav a Java -kahvila.

Luvassa on moderni ravintola- ja kahvilaympäristö, jossa kansainvälinen, erilaisia makuja korostava ruoka on keskiössä. Lounasta, erikoiskahvia ja paikan päällä tehtyjä Deli-tuotteita on tarjolla koko työpäivän ajan ja välipalaa on saatavilla jopa ympärivuorokautisesti. Tarjonnassa suositaan tuoreita ja sesonginmukaisia raaka-aineita.

Tastory ja Hav a Java ovat Compass Groupin tasokkaita konsepteja.

”Ravintola kokee huiman uudistuksen. Tulemme tarjoamaan ravintolatasoisen ja elämyksellisen asiakaskokemuksen. Kokkimme annostelevat pääruoan asiakkaalle ja voivat samalla kertoa ruuista. Tarjolla on aina liha, kala- ja kasvisvaihtoehdot. Annoksen kruunaavat runsas kasvispöytä ja herkulliset kastikkeet ja mausteet”, asiakkuuspäällikkö Päivi Sieppi Compass Group Suomesta kertoo.

Edulliset kuukausipassit mahdollistavat tilan joustavan hyödyntämisen

KPY Novapolis on julkaissut coworkin hinnoittelun. Katso hinnoittelu tästä.

”Coworkin tavoitteena on ensisijaisesti helpottaa vuokralaistemme työn muutosta ja mahdollistaa heille entistä joustavampi ja monikäyttöisempi työympäristö. Siksi tilat ovat käytettävissä vuokralaisillemme erittäin kustannustehokkaasti.  Esimerkiksi meillä vuokralla oleva alle 20 hengen tiimi saa pääsyn cowork-ympäristöön koko porukalleen reilulla sadalla eurolla kuussa”, KPY Novapoliksen myyntijohtaja Jukka Turunen kertoo.

Cowork tulee tarjolle myös muille kuin vuokralaisille.
”Kuukausipassimme eroaa merkittävästi markkinoilla tyypillisesti nähdystä jaettujen työtilojen hinnoittelusta. Kuukausipassimme on edullisimmillaan vain 59 euroa kuussa / henkilö”, Turunen jatkaa.

”Haluamme, että coworkista muodostuu kutsuva yhteisö, johon on helppoa tulla mukaan. Maltillinen hinnoittelu on osa tätä kokonaisuutta. Uskomme palvelun olevan realistinen ratkaisu esimerkiksi pendelöijille, yksinyrittäjille tai muuten vaan vaihtelunhaluisille. Cowork soveltuu sellaisillekin, joilla on jo toimisto vaikkapa keskustassa, mutta asioivat säännöllisesti kasvavassa Savilahdessa”, Turunen toteaa.

Lisätietoa:
Silja Huhtiniemi, kehitys- ja viestintäjohtaja, KPY Novapolis Oy, silja.huhtiniemi@novapolis.fi, 050 412 0559
Päivi Sieppi, asiakkuuspäällikkö, Compass Group Finland Oy, paivi.sieppi@compass-group.fi, 040 661 6027

KATSO tilojen esittelyvideo / havainnekuva

Tilaa uutiskirje