Business Kuopio

 

Elinkeinoelämä ilahtunut lentoliikennevuorotarjonnan parantumisesta

12.5.2022

Pohjois-Savon yritykset ovat vedonneet aiemmin laajemman vuorotarjonnan puolesta. Yritykset ja matkailijat ovat iloisia lentoliikenteen vuorotarjonnan lisääntymisestä.

Elinkeinoelämälle saavutettavuus on merkittävä kilpailukykytekijä ja sen merkitys vain korostuu. Kuopion, Pohjois-Savon ja koko Itä-Suomen kasvava matkailu- ja vientisektori sekä tutkimus- ja koulutustoimijat vetosivatkin viime vuoden lopulla laajan lentovuorotarjonnan puolesta.

Finnair:n kesäkauden liikenneohjelmassa on toukokuusta juhannukselle neljä päivittäistä vuoroa Helsingistä Kuopioon ja Kuopiosta Helsinkiin. Keskikesällä, juhannuksesta elokuun puoliväliin on päivittäin kolme lentovuoroa ja vuorotarjonta palaa elokuun puolessa välin neljään vuoroon.

”Finnairin lisääntynyt vuorotarjonta on otettu iloisesti vastaan lentomatkustajien keskuudessa. Hyvä vuorotarjonta mahdollistaa nopean päivittäisen Helsinki yhteyden lisäksi hyvät liityntälennot maailmalle ja maailmalta kotiin”, kertoo kauppakamarin infravaliokunnan puheenjohtaja ja lentoaseman päällikkö Raija Niskanen.

”Parempi vuorotarjonta helpottaa myös matkailijoiden saapumista Pohjois-Savoon. Kesällä maakunnassa on monta hienoa tapahtumaa, lämpimästi tervetuloa mukaan!”, Kuopion alueen kauppakamarin toimitusjohtaja Kaija Savolainen korostaa.

Lisätiedot

Kuopion alueen kauppakamari on liikkeellepaneva voima alueemme kasvulle ja elinvoimaisuudelle. Kauppakamarin yli 930 jäsentä Kuopion, Varkauden ja Ylä-Savon alueilta edustavat kattavasti Pohjois-Savon elinkeinoelämää.

Tilaa uutiskirje