Business Kuopio

 

Ensimmäinen Tahdo uudistua -ohjelman starttitapahtuma järjestettiin Kuopiossa

27.1.2020

Original Sokos Hotel Puijonsarvessa kajahti torstaina 23.1 aplodit, jos toisetkin. Ensimmäiset rohkeille yrittäjille ja muille panelisteille, jotka Näin uudistut! -paneelissa jakoivat tarinansa ja uudistumisen haasteensa. Toiset aplodit saikin kaikki osallistuneet antaa itselleen tehokkaan ja inspiroivan työpajatyöskentelyn jälkeen.

”Kyllä näistä tapahtumista saa aina jotain kotiin vietävää, aina tarttuu jotakin” ja ”kyllä se verkostoituminen on näiden tapahtumien suola”, näin luonnehtivat osallistuneet yrittäjät puolivälin verkostoitumiskahveilla.

Kuopion starttitapahtumaan osallistui yli 70 uudistumisen teemasta kiinnostunutta. Tapahtuman ohjelmassa oli paneelikeskustelu sekä sen jälkeen alkavat työpajat. Työpajoissa pyrittiin konkreettisuuteen ja tekemiseen. Kuopion tapahtumassa työpajojen teemoja olivat:

  • Osaamisen kehittämisen mahdollisuudet ja suunnittelu
  • Toiminnan automatisointi ja sähköiset palvelut
  • Kannattavuus: Miten tehdä toiminnasta kannattavaa niin, että voi tehdä 8h työpäivän?
  • Työkykyjohtaminen yrittäjän hyvinvoinnin tukena
  • Uudistuminen ja liiketoiminnan päivittäminen

Kaiken kaikkiaan maailman ensimmäinen Tahdo uudistua -starttitapahtuma oli onnistunut kokonaisuus, joka jatkaa ensimmäisen tapahtumapäivän opeilla entistä vahvempana seuraavaan kaupunkiin.

Tilaa uutiskirje