Business Kuopio

 

Rekry: Haemme joukkoomme yritysasiantuntijaa

8.4.2024

Kuopion kaupungin yrityspalvelussa on haettavana yritysasiantuntijan tehtävä.

  • Aloitus: 1.6.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan
  • Hakuaika päättyy: 22.4.2024 klo 12
  • Etätyö: Osittainen etätyömahdollisuus
  • Työaikamuoto: Toimistotyöaika
  • Työaika: 36,25 h/vko
  • Tehtäväkohtainen palkka: 4969,68 €
  • Sopimusala: Kvtes
  • Koeaika: 6 kk

Hae täällä: kuntarekry.fi

Business Kuopio kokoaa yhteen Kuopion kaupungin yrityksille suunnatut palvelut, asiantuntija-avun ja verkostot. Yrityspalvelu auttaa alueen yrityksiä kehittymään liiketoiminnan alkuvaiheista yritystoiminnan kehittämiseen ja laajentumiseen.

Yritysasiantuntijan tehtävänä on tarjota ohjausta ja neuvontaa yrityksille, auttaa kasvuhakuisia yrityksiä kehittymään ja kansainvälistymään. Yritysasiantuntijan tehtäviin kuuluu erityisesti Kuopion kokonaisturvallisuuteen ja huoltovarmuuteen liittyvän elinkeinoyhteistyön kehittäminen ja edistäminen.
Yritysasiantuntija toimii yhdessä eri sidosryhmien kanssa tutkimus-, koulutus- ja innovaatioympäristöjen kehittämisessä ja mahdollisessa hanke- ja projektitoiminnassa, hän osallistuu Kuopion invest in -toimintoihin (yrityshankinta) sekä toimii yritysten linkkinä kaupungin palveluihin ja verkostoihin.

Kelpoisuusehtona tehtävään on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja hyvä kokemus elinkeinojen kehittämisestä sekä riittävä kielitaito (englanti). Tehtävä vaatii monipuolista osaamista, hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja, kykyä sopeutua muuttuviin tilanteisiin, paineensietokykyä sekä vahvaa sitoutuneisuutta tulokselliseen ja itsenäiseen työhön.
Hakijan eduksi luetaan kansainvälinen verkostokokemus, kokonaisturvallisuuden ja elinkeinoelämän sekä yritystoiminnan tuntemus.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkentän ja merkityksellisen työn, joka sisältää päivittäin uusia haasteita kehittyä osana isoa organisaatiota. Tarjoamme myös perehdytyksen tehtävään, sujuvan etätyömahdollisuuden ja mahdollisuuden jatkuvaan oppimiseen. Käytössäsi on jaksamista ja hyvinvointiasi tukevia kaupungin etuja mm. ePassi, työmatkaetu, henkilökunnan hyvinvointikortti ja työterveyshuolto.

Lisätietoja

Lisätietoja antaa elinkeinojohtaja Jukka Pitkänen, p. 044 718 2085

https://vimeo.com/showcase/10277705/video/711087783

Tilaa uutiskirje