Business Kuopio

 

Haku Draft-ohjelmaan jälleen auki

28.12.2023

Kuka tahansa kuopiolainen voi hakea omalla liikeideallaan Draft-ohjelmaan ja sen valmennukseen sekä saada rahoitusta alkuun pääsemiseksi.

Saat rahoitusta ja yrittäjyysvalmennusta, joiden avulla rakennat itsesi näköisen yrityksen ja kehityt menestyvien tuotteiden lanseeraajana. Ensimmäisessä vaiheessa rahoitus on 1000 euroa ja toisessa vaiheessa 3000 euroa.

Draft Program® -yrittäjyysohjelma on tarkoitettu Karelian, Riverian, Savon ammattiopiston, Savonian ja UEF:n opiskelijoille, henkilöstölle ja alumneille sekä kaikille Kuopiossa kirjoilla oleville.

Hakeminen ohjelmaan on helppoa

  • Lähetä hakemus 15.1.2024 mennessä
  • Esittele ideasi raadille

Jos olet ensimmäistä kertaa hakemassa Draft-ohjelmaan, tulee sinun hakea Draftin ensimmäiseen vaiheeseen. Jos olet jo käynyt hyväksytysti läpi Draftin ensimmäisen vaiheen, voit hakea mukaan Draftin toiseen vaiheeseen.

Hae mukaan täällä

Draft Program® -yrittäjyysohjelma

Kenelle? 

Voit hakea Draft Program®  -yrittäjyysohjelmaan Pohjois-Savossa, jos tiimissäsi on vähintään yksi henkilö, joka on kirjoilla Kuopiossa tai on Savonia-ammattikorkeakoulun, Itä-Suomen yliopiston tai Savon ammattiopiston opiskelija, henkilökunnan edustaja tai alumni, eli henkilö, joka on valmistunut jostakin näistä oppilaitoksesta.

Tiimissäsi tulee olla itsesi lisäksi vähintään yksi henkilö, jonka kanssa kehität yhdessä yritysideaa eteenpäin.

Mihin sitoudun hakiessani?

Hakiessasi ymmärrät, että Draft-ohjelmassa tiimistäsi julkaistaan vähintään yksi blogi-kirjoitus, joka liittyy kokemuksiisi Draft-ohjelmassa.

Pystyt ja olet sitoutunut käyttämään aikaasi yritysideasi kehittämiseen ainakin muutaman tunnin viikossa.

Muut hakuehdot ja eettiset periaatteet.

Mitä hyötyä Draftista on?

Jos tulet valituksi Draft-ohjelmaan, pääset 4 kuukauden mittaiselle valmennusjaksolle, jonka aikana sinua auttavat Draft-ohjelman eri alojen asiantuntijat.

Tutustut ja verkostoidut muiden alkavien yrittäjien kanssa.

Saat rahoitusta. 1. vaiheessa 1000 EUR. Jos tulet ensimmäisen vaiheen jälkeen valituksi jatkovaiheeseen on lisärahoitus 3000 EUR.

Saat näkyvyyttä omalle uudelle alkavalle yritystoiminnallesi.


Lisätietoja: draftprogram.com

Tilaa uutiskirje