Business Kuopio

 

Kasvu Open TOP 60 finalistit on valittu – mukana 5 Pohjois-Savolaista yritystä

21.9.2021

Vuonna 2021 Kasvu Openin Kasvupoluilla sparrattiin yli 200 kasvuyrityksen liiketoimintaa ja kasvun haasteita. TOP 60 finalistin joukkoon ylsi viisi Pohjois-Savolaista yritystä – Biopallo Systems Oy, Dikaios Oy, GrandPartner Oy, LedFuture Oy ja Nursie Health Oy. Kolme näistä on Pohjois-Savon kasvupolulta ja kaksi muuta Puurakentamisen ja Digital Health poluilta. 

Kasvu Open toteutti tänä vuonna 15 Kasvupolkua ja kaikkiaan mukaan haki 529 kasvuyritystä, joista 219 valittiin maksuttomaan Kasvupolku®-sparraukseen. Jokaisen Kasvupolun tuomaristo valitsi Kasvupolun kaksi lupaavinta yritystä sparrattujen yritysten joukosta, ja näiden 219 kasvuyrityksen joukosta valitut TOP 60 -yritykset jatkavat kolmanteen sparrauspäivään – ja sieltä mahdollisesti TOP 10 -joukkoon. TOP 10 -yritykset kisaavat Kasvu Openin Vuoden kasvuyritys -tittelistä.

– Täydensimme Kasvupolku®-tuomaristojen valitsemien yritysten joukkoa 30 yrityksellä. Nämä yritykset ovat myös Kasvupoluilla sparrattuja yrityksiä, jotka nostetaan TOP 60 -joukkoon heitä sparranneiden asiantuntijoiden kirjallisten ja numeraalisten palautteiden perusteella. Lisäksi valinnoissa tarkasteltiin yritysten kehittämisintoa, kasvuhalua ja kansainvälistymispotentiaalia, sanoo Kasvu Openin toimitusjohtaja Jaana Seppälä.

Yrityksiä arvioitiin kriteereillä: markkinapotentiaali, tiimi, kasvukyky ja näytöt. Samat kriteerit ovat käytössä sekä Kasvu Openin Kasvupolku® -tuomaristoilla sekä Kasvu Openin valtakunnallisella tuomaristolla. Kasvu Openin valtakunnallinen tuomaristo valitsee vuoden kasvuyritykset sarjoissa pieni ja keskisuuri. Lisäksi valtakunnallisella tuomaristolla on mahdollisuus yhteen kunniamainintaan.

Vuoden kasvuyritykset valitaan kasvuyritystapahtuma Kasvu Open Karnevaalissa 27.-28.10.2021.

Katso kaikki TOP 60 -yritykset (pdf)

Valtakunnalliseen tuomaristoon kuuluvat:

  • Lennu Keinänen, sarjayrittäjä ja sijoittaja (tuomariston puheenjohtaja)
  • Anssi Lehikoinen, Enfo Oyj, Rocsole Oy ja VRT Finland Oy
  • Jaakko Salminen, Grannenfelt Finance Oy, enkelisijoittaja ja neuvonantaja
  • Juho Risku, Butterfly Ventures Oy
  • Unna Lehtipuu, Framilla Finland
  • Vera Backström, Detection Technology, Fingertip ja Antti Ahlström Perilliset

Lisätietoja Kasvu Openin sivuilta

Tilaa uutiskirje