Business Kuopio

 

Kuopio by Nature 2021 -vuosijulkaisu on ilmestynyt  

1.2.2021

Kuopion kaupungin vuosijulkaisu, Kuopio by nature, on ilmestynyt. Lehti ilmestyy vuosittain alkuvuodesta, ja sen tavoitteena on esitellä laajasti kuopiolaista osaamista, elinkeinoelämää, kehityslukuja, arkista hyvää elämää ja vapaa-ajan monipuolisia mahdollisuuksia.  

– Viime vuosi on näyttänyt meille, että on etuoikeus asua väljästi luonnon keskellä ja luonnonläheisten aktiviteettien äärellä. Kaupungin keskustasta voi suunnistaa suoraan reippailemaan tai vaikka hiihtämään lähimaastoihin. Retkipaikat, metsäreitit ja retkisaaret auttavat meitä jaksamaan epätavallisiakin aikoja, kertoo Kuopion kaupungin markkinointijohtaja Kirsi Soininen.

Järjestyksessään toinen julkaisu esittelee Kuopion poikkeuksellista suhdetta vesistöön.

– Kallavesi on meille erityisen rakas monella tapaa. Olemme ylpeitä lähellä tuotetusta, taitavasti valmistetusta ruuasta yhdistettynä paikalliseen kulttuuriin. Luonnonläheisyys ja elämisen vaivattomuus generoi huippuosaamista niin osaamisessa, urheilussa kuin taiteessakin, kertoo Soininen.

Hyvän elämän lähtökohdat esiin

Kuopio on osaajien kaupunki, missä elinkeinoelämän huippuosaaminen kärkialoineen ja klustereineen syntyy tutkimuksen, opetuksen, innovaatioiden ja yritystoiminnan hyvästä yhteistyöstä.

Vuosijulkaisu rakentuu teemojen lisäksi kolmen tekijän kautta, johon kuuluvat kovat kehityksestä kertovat bisneselämän faktat, pehmeät ilmapiiritekijät ja perhe-arvot sekä vapaa-ajan helppous. Lukujen kautta peilautuu kehittyvä ja kasvava kaupunki.

– Haluamme, että Kuopio by Nature kertoo laajasti kaupungistamme niin inspiroivien tarinoiden kuin huippuosaaminen ja luonnonläheisyyden kautta. Syksyisin ideoimme yhdessä sidosryhmien kanssa uusia kiinnostavia sisältöjä, mistä koostamme seuraavan julkaisun teemat ja kokonaisuuden, kertoo Soininen.

Kuopion kansainvälinen käyntikortti

Kuopio by Nature vuosijulkaisun tavoitteena on tukea Kuopion tunnettuutta, houkuttelevuutta ja vetovoimaa kotimaassa ja kansainvälisesti.

Englanninkielinen Kuopio by Nature vuosijulkaisu esittelee Kuopiota kolmen teeman – Nature, Live like local ja Future Kuopio – kautta, avaten samalla lehden nimeen ja Kuopion brändiin sisältyvää kaksoismerkitystä.

Vuosijulkaisu on suunnattu mm. yrityksille, investoreille, sidosryhmille, medialle, päättäjille, matkailijoille, kv-toimijoille, ystävyyskaupungeille.

Kuopio by Nature toteutettiin yhteistyössä Kuopio-Tahko markkinoinnin kanssa.


“In Kuopio, it seems as if everyone knows a secret about life.”

Julkaisu on Kuopion kaupungin sidosryhmien käytössä ja jaettavissa yhteistyökumppaneille.

Lue Kuopio by nature vuosijulkaisu tästä

Lue lehden pääkirjoitus – Kuopio inspiroijana

Tutustu myös Kuopio Highlights -verkkosivustoon

Anna meille palautetta: editor@kuopio.fi

Tilaa uutiskirje