Business Kuopio

 

Kuopio by Nature -julkaisu 2022 esittelee omannäköistä elämää

14.2.2022

Järjestyksessään jo kolmas Kuopion vuosijulkaisu on julkaistu tänään, ystävänpäivänä 2022. Aikakausilehtityyppinen englanninkielinen julkaisu esittelee Kuopion tarjoamia puitteita omannäköiselle elämälle. Kuopio ja sitä ympäröivät alueet ovat alusta kasvulle ja kohtaamisille, hyvälle elämälle. 

– Täällä on vahvaa paloa elämää kohtaan, hetkissä elämisen taitoa ja samalla kykyä rakentaa yhdessä parempaa huomista kaikille, kertoo Kuopion kaupungin markkinointijohtaja Kirsi Soininen.

– Meillä on etuoikeus asua väljästi luonnon keskellä ja luonnonläheisten aktiviteettien äärellä. Alueella on moninaiset mahdollisuudet tehdä töitä ja nauttia vapaa-ajasta yhteisöllisessä ilmapiirissä, jossa on tilaa uusille ajatuksille.

Kuopio on kansainvälinen arvostettu hyvinvointi- ja terveysosaamisen yliopistokaupunki, jossa on monipuolinen elinkeinoelämä sekä urakehitysmahdollisuudet. Täällä yhdistyvät jatkuvasti kehittyvä toimintaympäristö sekä monipuolinen koulutus- ja tutkimusosaaminen. Tulevaisuuden menestys perustuu osaamiseen ja kykyyn innovoida ja luoda uutta. Vapaa-aika ja työelämä limittyvät toisiaan tukevaksi kokonaisuudeksi, jossa kummallakin osa-alueella on mahdollista rakentaa omannäköistä elämää.

– Kuopio on runsaan ja monipuolisen tarjontansa vuoksi kuin kokoon puristettu suurkaupunki. Se on etu, sillä lyhyet välimatkat takaavat palveluiden ja luonnon helpon saavutettavuuden. Kun aikaa ei mene ruuhkissa seisomiseen, tarjoutuu työpäivän jälkeen mahdollisuus opiskella uutta, taiteilla ja nautiskella elämästä, kertoo Soininen.

Kuopio by Nature esittelee kaupunkia ja kuopiolaista elämään kolmen teeman kautta, mitkä ovat Nature, Live like local ja Future Kuopio. Lehdessä tarkastellaan aiheita mm. kaupunkikehityksen ja busineksen, ilmapiiritekijöiden ja perhearvojen sekä vapaa-ajan kautta.

– Omannäköinen elämä muodostuu jokaiselle erilaiseksi omien tarpeiden ja kiinnostusten kautta. Se voi olla luonnonläheistä ja tasapainoista elämää keskellä innovatiivista ja tehokasta työelämää, missä eteenpäin menemisen tahto elää tasapainossa kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kanssa, Soininen summaa.

Lue julkaisu Issuusta

Anna palautetta: editor@kuopio.fi

Tilaa uutiskirje