Business Kuopio

 

Kuopio by Nature -julkaisu 2024 esittelee Kuopion kohokohtia ja tulevaisuuden näkymiä nyt myös suomeksi

5.3.2024

Järjestyksessään viides Kuopio by Nature -lehti julkaistaan nyt ensimmäistä kertaa myös suomeksi. Lehti tarjoaa kattavan katsauksen vuoden 2024 kohokohtiin, kaupungin vahvuuksiin ja kiinnostaviin tulevaisuuden näkymiin. Lehti on vapaasti luettavissa verkkojulkaisuna ja sitä jaetaan lisäksi mm. tapahtumissa ja matkailualan toimipisteissä.

– Tämän vuoden Kuopio by Nature on yhdistelmä omannäköistä elämää, tuokiokuvia, alueen huippuosaamista ja yhteisön voimaa. Kaikki nämä korostavat Kuopion erityispiirteitä – ympäröivää luontoa, arjen rikkautta ja tulevaisuuden teknologioita, Kuopion kaupungin markkinointijohtaja Kirsi Soininen korostaa.

Kuopion kaupunki täyttää 250 vuotta vuonna 2025.

– Me aloitimme juhlavuoden ohjelmiston valmistelun alkuvuodesta 2024 ja juhlinnan marraskuussa. Kuopio haluaa olla hyvän elämän pääkaupunki jokaiselle kuopiolaiselle ja esimerkkinä muulle maailmalle, Soininen jatkaa.

Kuopio haluaa olla paikka, jossa unelmat ja tavoitteet saavat tilaa toteutua, ja jossa jokainen tuntee kuuluvansa osaksi suurta perhettä, sukupolvien välistä yhteyttä. Vuoden 2024 Kuopio by Nature esittelee, miten nämä asiat näkyvät Kuopiossa tänä vuonna.

Lehti on nyt julkaistu sekä suomeksi että englanniksi!

Suomenkielinen versio: Kuopio by Nature 2024 suomeksi by City of Kuopio – Issuu

Englanninkielinen versio: Kuopio by Nature 2024 in English by City of Kuopio – Issuu

Otamme mielellämme vastaan palautetta vuoden 2024 julkaisusta: editor(at)kuopio.fi

Tilaa uutiskirje