Business Kuopio

 

Novapolis Health – terveyteen ja hyvinvointiin keskittyvät minimessut Savilahdessa

16.12.2021

KPY Novapolis lanseeraa uuden terveyteen ja hyvinvointiin keskittyvän tapahtuman. 11.1.2022 järjestettävää Novapolis Health -tapahtumaa voi luonnehtia minimessuiksi Savilahden sydämessä.

Tapahtumapaikkana toimii KPY Novapoliksen Viestikatu 1-3:n aulatilat sekä syyskuussa auennut padel-kenttä.

Tapahtumalla Novapolis haluaa kannustaa ihmisiä kiinnittämään huomiota omaan jaksamiseen ja hyvinvointiin.

”Työhyvinvointi ja hyvä työpäiväkokemus ovat meille tärkeitä teemoja. Tapahtuman avulla voimme tarjota sekä työntekijöille että työnantajille ajankohtaisia näkökulmia ja uusia ideoita aiheeseen”, KPY Novapoliksen yhteisöpäällikkö Karolina Huuhtanen taustoittaa. Hän painottaa, että teemaan keskittyvä tapahtuma sopii erityisen hyvin Kuopion Savilahteen, joka on terveys- ja hyvinvointiosaamisen keskittymä.

Ajankohdaksi valikoitui tammikuu, sillä vuoden alku on tunnetusti aikaa, jolloin halutaan inspiroitua uusista harrastuksista ja keskittyä hyvinvoinnin ja terveyden edistämiseen niin töissä kuin vapaa-ajalla.

”Ajatus tapahtumasta lähti aluksi Viestikadun padel-kentän avajaisista, jotka sittemmin laajenivat isommaksi kokonaisuudeksi. Tapahtumassa on mukana 11 kumppania, jotka toimivat laajasti terveyden ja hyvinvoinnin saralla”, KPY Novapoliksen asiakaspäällikkö Henri Kuronen kertoo.

Tapahtumassa on maksutta muun muassa padelin näytösottelu, ketoleipä- ja terveysshottimaistatusta, niska-hartiaseudun hierontaa, fysioterapiaklinikka, ravitsemusneuvontaa, ohjattuja liikkuvuusharjoituksia sekä LPG-näytehoitoja. Osaan päivän tarjonnasta tulee tehdä varaus jo ennakkoon.

Novapolis Health, tiistaina 11.1.2022 klo 9-14 KPY Novapolis Viestikatu 1-3:n aulassa sekä padel-kentällä.

Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille.

Lisätietoja tapahtumasivulta

Tilaa uutiskirje