Business Kuopio

 

Parasta palvelua vuonna 2022 tarjoaa varkautelainen Caffer-Cafe

8.12.2022

Kuopion alueen kauppakamarin kauppa-, matkailu- ja palveluvaliokunnan Parasta palvelua -kilpailun voiton vei Gaffer-Cafe. Voittajan lisäksi kunniamaininnan saivat Biketaxi, Savo-Karjalan liha, Old School Barber Xhoshki, Fysiomaker ja Prisma Kuopio.

Parasta Palvelua -kilpailun voittaja valittiin yleisöäänestyksen ja Mystery Shoppauksen perusteella. Yleisökommenteissa Gaffer-Cafe sai kiitosta muun muassa mutkattomasta ja ystävällisestä palvelusta sekä lämpimästä tunnelmasta. Eräs äänestäjä kommentoi yritystä näin: “Gaffer sopii ihan kaikille! Valikoimassa otetaan hyvin huomioon erityisruokavaliot. Palvelu on aina parasta.”

Gaffer-Cafe on vuonna 2016 perustettu kahvila-bistro Varkauden keskustassa, Forumin kauppakeskuksessa. Gaffer-Cafe on palkittu Parasta Palvelua -kilpailussa kunniamaininnalla useana vuonna peräkkäin.

Gaffer-Cafen lisäksi Kuopion alueen kauppakamarin kauppa-, matkailu- ja palveluvaliokunta palkitsi viisi yritystä kunniamaininnoilla. Kunniamaininnan saivat Biketaxi, Savo-Karjalan liha, Old School Barber Xhoshki, Fysiomaker ja Prisma Kuopio. Kuopion kaupunki palkitsi ensimmäistä kertaa kisassa mukana olleen Old School Barber Xhoshkin kaupungin palvelupalkinnolla.

”Yhdeksännen kerran järjestetty Parasta Palvelua -kilpailu sai tälläkin kertaa mukaan kattavasti yrityksiä Pohjois-Savosta. Lähes 6000 ääntä jakaantuivat laajasti kilpailussa mukana olleille yrityksille ja palkinnoille yltäneiden lisäksi maakunnastamme löytyy useita muitakin erinomaista palvelua tarjoavia yrityksiä. Erinomainen palvelukokemus ei ole sidottu yrityksen kokoon vaan tämän vuoden tulokset kertovat siitä, että samassa kilpailussa voi menestyä niin maakunnallisen yrityksen hypermarket, kuin pieni parturi. Toisaalta kilpailun kestomenestyjät ovat selvästi onnistuneet muodostamaan savolaisesta palvelustaan itselleen vetovoimatekijän. Vuonna 2023 Parasta Palvelua -kilpailu täyttää 10 vuotta ja toivottavasti silloin saamme mukaan kilpailuun ennätyksellisen määrän niin uusia kuin vanhojakin yrityksiä edistämään yhdessä savolaista palvelukulttuuria”, taustoittaa kauppa-, matkailu- ja palveluvaliokunnan puheenjohtaja Antti-Jussi Pitkälä.

Savonia-ammattikorkeakoulun yTiimin opiskelijat toteuttivat eniten ääniä saaneisiin yrityksiin mystery shoppauksen. yTiimin opiskelijat vastasivat myös kilpailun viestinnästä ja yritysten kontaktoinnista. yTiimi on Savonia-ammattikorkeakoulun opiskelijoille suunnattu vaihtoehtoinen, yrittäjyyttä painottava tapa suorittaa ammattiopintoja.

Lisätiedot

Tilaa uutiskirje