Business Kuopio

 

Savon Yrittäjät avasi Savon Sissit -puhelinpalvelun 

19.3.2020

Yrittäjien hätä koronakriisin keskellä on luonut tarpeen uudelle matalan kynnyksen yhteydenottokanavalle. Savon Yrittäjien uusi Savon Sissit -puhelinpalvelu vastaa tähän.  

– Toimistollemme on tullut todella paljon yhteydenottoja kriisin koettelemilta yrittäjiltä. Olemme ohjanneet heitä Suomen Yrittäjien ylläpitämiin laajoihin koronaviestintäkanaviin, mutta moni kokee henkilökohtaisen neuvonnan ja kuulevan korvan olevan nyt enemmän kuin tarpeen, Savon Yrittäjien toimitusjohtaja Paula Aikio-Tallgren avaa tilannetta. Päätimme avata oman puhelinpalvelun, jotta savolaiset yrittäjät saisivat neuvontaa helposti ja nopeasti, Aikio-Tallgren toteaa.

Savon Sisseissä vaikuttaa joukko kokeneita savolaisia rahoitus- yritysneuvonta- ja lakipalvelun asiantuntijoita.

– Tarjoamme vapaaehtoista neuvonta-apua yrityksille koronakriisiin liittyen, Savon Yrittäjien hallituksen varapuheenjohtaja ja yksi Savon Sisseistä Hannu Raatikainen kertoo. Ilmoittauduin Savon Sissit projektiin, koska 40-vuotisen yrittäjäurani aikana minulle on kertynyt hiljaista ja äänekästä tietoa niin huonoista, kuin paremmista ajoista. 90-luvun lama ja myös vuoden 2008 taantuma koetteli meitä yrittäjiä rankoin käsin, Raatikainen päättää.

Kuopion seudun Uusyrityskeskus tarjoaa myös apuaan yrityksille

Kuopion seudun Uusyrityskeskuksen asiantuntijat ja Tie Menestykseen -palvelu tarjoavat myös apuaan pienyrittäjille, joita koronaviruksen vaikutukset huolestuttavat.

– Tarjoamme maksutonta ja luottamuksellista talousneuvonta- ja laskenta-apua. Talousvaikeuksistaan huolestunut yrittäjä voi ottaa yhteyttä myös saadakseen keskusteluapua ja yleisneuvontaa, sekä ohjausta eteenpäin verkostossamme, Kuopion seudun Uusyrityskeskuksen toimitusjohtaja Tarja Pöyhönen kertoo heidän tarjoamastaan avusta.

Lisätietoja: 

  • Paula Aikio-Tallgren, toimitusjohtaja, Savon Yrittäjät, 0400 404 346, paula.aikio-tallgren@yrittajat.fi
  • Hannu Raatikainen, hallituksen varapuheenjohtaja, Savon Yrittäjät, 0400 272 750, hannu.raatikainen@hanx.fi
  • Tarja Pöyhönen, toimitusjohtaja, Kuopion seudun Uusyrityskeskus, 044 388 3085, tarja.poyhonen@uusyrityskeskus.fi

Tilaa uutiskirje