Business Kuopio

 

Sparrausnyrkillä täsmäapua PK-yrityksille

11.5.2020

Äkillinen virusepidemia sai Kuopion alueen kauppakamarin ja Hallituspartnerit Itä-Suomi ry:n käynnistämään Sparrausnyrkki-nimisen yritysten auttamiseen tähtäävän hankkeen. Hankkeessa paikallisille PK-yrityksille tarjotaan mahdollisuutta saada maksutonta sparrausapua kokeneilta liiketoiminnan ammattilaisilta.

Moni yritys ja toimitusjohtaja on kokenut jääneensä haasteidensa edessä yksin. Tutkimusten mukaan yritys hyötyy ulkopuolisesta näkökulmasta liiketoiminnassaan. Ulkopuolinen voi tuoda yritykselle täsmäosaamista liiketoiminnan haasteisiin ja tarjota uudenlaista näkökulmaa.

”Jäsenistöstämme nousi voimakas tarve auttaa alueemme yrityksiä. Päätimme valjastaa monipuolista ja osaavaa jäsenistöämme nopeaksi sparraustueksi. Nyt jos koskaan verkoston voima nousee esiin”, iloitsee Kuopion alueen kauppakamarin palvelujohtaja Johanna Haapakorva ja kannustaa yrityksiä hakeutumaan toimintaan.

Palvelu on suunnattu kaikille Pohjois-Savon alueen PK-yrityksille. Ilmoittautuminen tapahtuu kauppakamarin verkkosivuilla. Loppuvuoteen jatkuvan hankkeen tavoitellaan tarjoavan liiketoiminnan kehittämisapua vähintään sadalle alueen yritykselle.

Hallituspartnerit Itä-Suomi ry on osatoteuttajana hankkeessa tarjoamassa sparraajia laajasta hallitusammattilaisten joukostaan. Hanke rahoitetaan EU-osarahoituksen ja Etelä-Savon ELY-keskuksen tuella.

Lisätiedot ja kysymykset:

palvelujohtaja Johanna Haapakorva, johanna.haapakorva@kuopiochamber.fi, 050 379 4795

Tilaa uutiskirje