Business Kuopio

 

Tule kehittämään Kuopion alueen yritystoimintaa – yritysasiantuntija haussa

30.5.2023

Kuopion kaupungin yrityspalveluissa on haettavana yritysasiantuntijan tehtävä 1.8.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Kuopion kaupungin yrityspalvelu (Business Kuopio) kokoaa yhteen Kuopion kaupungin yrityksille tarkoitetut palvelut, asiantuntija-avun ja verkostot. Yrityspalvelu auttaa kaikenkokoisia alueen yrityksiä kehittymään liiketoiminnan alkuvaiheista yritystoiminnan kehittämiseen ja laajentumiseen. Osa palveluista järjestetään kumppanuusmallilla, jolloin niitä saa Business Kuopion lisäksi myös Uusyrityskeskukselta ja Business Centeristä.

Yritysasiantuntija toimii yritysten apuna kasvun ja kansainvälistymisen tiellä. Hän rakentaa alueellisia elinkeinoelämän yritysverkostoja ja kehittää yritysalueita sekä toimii tonttien ja toimitilojen järjestelyissä. Yritysasiantuntija tuo kaupungin palvelut yritysten saataville, sparraa ja neuvoo yrityksiä sekä on apuna yritysten aktivoinnissa. Hän osallistuu myös alueen invest in -toimintaan. Yritysasiantuntija toimii yhdessä eri sidosryhmien kanssa tutkimus-, koulutus- ja innovaatioympäristöjen kehittämisessä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkentän ja merkityksellisen työn, joka sisältää päivittäin uusia haasteita kehittyä osana isoa organisaatiota. Lisäksi tarjoamme hyvän perehdytyksen tehtävään, sujuvan etätyömahdollisuuden ja mahdollisuuden jatkuvaan oppimiseen. Käytössäsi on jaksamista ja hyvinvointiasi tukevia etuja esim.: ePassi, työmatkaetu, henkilökunnan hyvinvointikortti ja työterveyshuolto.

Yritysasiantuntijan kelpoisuusehtona on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja kokemusta elinkeinojen kehittämisestä. Tehtävä vaatii monipuolista osaamista, elinkeinoelämän ja paikallisen yritystoiminnan tuntemusta, hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja, sujuvaa suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa, kykyä sopeutua muuttuviin tilanteisiin, paineensietokykyä, kykyä tulla toimeen vaativien asiakkaiden kanssa sekä vahvaa sitoutuneisuutta tulokselliseen ja itsenäiseen työhön.

Työaika: 36,25 h/vko., Tehtäväkohtainen palkka: 4862,7 €. Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Hakuaika päättyy: 12.06.2023. klo 12.00.

Hae työpaikkaa tästä!

Lisätietoja tehtävästä antaa elinkeinojohtaja Jukka Pitkänen, 044 718 2085.

Tilaa uutiskirje