Business Kuopio

 

Tule luomaan datasta uutta liiketoimintaa – hae ohjelmaan 31.5. mennessä

28.5.2020

Sitra käynnistää syksyllä 2020 IHAN-yritysohjelman, jossa yritykset pääsevät kehittämään liiketoimintaansa datan avulla. Maksuton ohjelma on tarkoitettu pienille ja keskisuurille yrityksille ja kestää kuusi kuukautta.

kuvituskuva IHAN yritysohjelma

Yritysohjelmaan tavoitellaan 30 pk-yritystä. Ohjelman aikana kukin yritys ja sille nimetyt ulkopuoliset huippuasiantuntijat ideoivat ja kehittävät datapohjaista tuotetta tai palvelua. Ohjelman keskiössä on datan jakaminen ja arvon luonti kumppanien kanssa sekä liiketoimintamallien mukauttaminen uuteen, kriisin jälkeiseen normaaliin.

Ohjelma on yrityksille maksuton, mutta edellyttää de minimis -kelpoisuutta. Haku ohjelmaan on auki 31.5. saakka. Lue lisää ja hae ohjelmaan IHAN-yritysohjelman sivuilla www.sitra.fi/ihanyritysohjelma.

IHAN-yritysohjelma on osa Sitran IHAN-projektia, joka rakentaa perustuksia reilulle datataloudelle. Siinä menestyvät digitaaliset palvelut pohjautuvat luottamukseen, ja reilu datan jakaminen yhteisillä pelisäännöillä tuo uutta kilpailuetua. Reilusta datataloudesta hyötyvät kaikki. Yksilöt saavat entistä kohdennetumpia palveluja, yritykset kasvua innovaatioista ja yhteiskunta lisääntynyttä hyvinvointia.

Tilaa uutiskirje