Business Kuopio

 
Etusivu » Kansainvälistyminen » Yksityinen: Kuopio Goes Slush 2018 » Neemo Method

 

Neemo Method

Luottamuksen rakentaja yrityksiin

Tuoreessa Googlen tutkimuksessa havaittiin, että huipputiimien taustalla on ainoastaan yksi yhtenevä tekijä – luottamus sekä sen myötä saavutettava avoin kommunikaatio. Nämä tekijät ovat avaintekijöitä, kun tarvitaan innovointia ja luovuutta.

Neemo Metodi on uniikki valokuvataiteeseen sekä valokuvaukseen perustuva fasilitointimenetelmä, joka rakentaa luottamusta ja tuo taiteellista ajattelua yritystoimintaan. Neemo Metodia käytetään työpajoissa, joissa tiimit kommunikoivat ja jakavat ideoitaan sekä myös tunteitaan, itseottamiensa valokuvien avulla. Metodi kaivaa esiin hiljaista tietoa ja motivoi sekä sitouttaa kaikki – sataprosenttisesti. 

Neemo Metodi sopii erinomaisesti tilanteeseen, jossa tarvitaan ideoita strategian kehittämiseen ja visiointiin tai kun halutaan tiimiyttää henkilöstöä ja löytää henkilöstölle sekä yritykselle yhteinen ääni. Työskentely Neemo-prosessissa on hauskaa, luovaa ja syvällistä.

Lisensoitu menetelmä skaalautuu nopeasti

Jokainen konsultti, business coach, työnohjaaja sekä henkilöstökehittäjä ansaitsee Neemo Metodin työkalupakkiinsa.

Vuoden alussa 2019 valmistuvat ensimmäiset lisensoidut Neemo Coachit. Seuraava koulutuksemme alkaa jo tammikuussa 2019.

Vuonna 2021 meillä on 500 lisensoitua Neemo Coachia ympäri maailmaa, jotka käyttävät Neemo Metodia kehittäessään organisaatioita.

Neemon tiimi Suomessa ja Piilaaksossa

Nanna Hänninen on suomen kansainvälisesti tunnetuimpia valokuvataiteilijoita sekä Neemon perustaja, kehittäjä ja toimitusjohtaja.

 

 

Kari Voutila, Neemon hallituksen puheenjohtaja, on tunnettu sarjayrittäjä sekä hallitusammattilainen.

 

 

Jenni Backholm, Head of business in USA sekä Neemo Coach, on pitkän linjan tuotantotalousinsinööri, joka on hypännyt USA:n korporaatiomaailmasta vetämään Neemoa Piilaksossa

 

 

Timo Kärkkäinen, Sales and Customer relations sekä Neemo Coach, on tunnettu mm. UIT-teatterinjohtajana sekä Jean S yhtyeen pitkäaikaisena solistina.

Niina Eble, UX advisor, on meidän toinen piilaaksolainen vahvistus. Niina on suunnitellut sisältöä sekä käytettävyyttä digitaaliseen alustaamme, Neemo Familyyn.

Mari Argillander, hallituksen jäsen, Finland Universityn kansainvälinen myyntitykki, joka kehittää Neemoa hallituksesta käsin.

Riitta Supperi, Brand Manager, on meidän viestintä- ja markkinointivastaava.

Törmätään Slushissa!

Olemme mukana Kuopio goes Slush -tapahtumassa:

Aika: 3.12.2018 klo 18:00-21:00
Paikka: Putte’s bar (Kalevankatu 6, 00100 Helsinki)

 

Tapahtumaan on tullut hurja määrä rekisteröityneitä!

Yleinen ilmoittautuminen on nyt kiinni, mutta voit ottaa Business Kuopioon ja yrityksiin lomakkeen kautta.

Lähetä viesti

 

Mukana myös:

 

Ota yhteyttä Business Kuopioon tai Kuopio goes Slush -yrityksiin

Tilaa uutiskirje