Business Kuopio

 
Etusivu » Kansainvälistyminen » Yksityinen: Kuopio Goes Slush 2018 » Ravistamo Oy / Vahvistava

 

Ravistamo

Ravitsevaa hoitoa vanhusväestölle

Suomessa on puoli miljoonaa vanhusta. Puolesta miljoonasta joka kolmas – eli 160 000 ihmistä – on aliravittuja. Vanhusten aliravitsemuksesta aiheutuu tarpeetonta inhimillistä kärsimystä sekä valtavasti ylimääräisiä kustannuksia terveydenhuollolle.

Aliravitsemuksen hintalapuksi arvioidaan 1,4 miljardia euroa joka vuosi – yksistään Suomessa. Kustannukset ovat seurausta siitä, että aliravitun potilaan vastustuskyky on heikko, kaatumisriski korkea ja sairaalahoitojaksot pitkiä. 20–40 vuoden kuluttua kustannusten määrä on tuplaantunut. Nyt on korkea aika tuoda hyvä ravitsemushoito ja syömisen ilo hoivapalveluihin, sillä jo meidän vanhempamme ja isovanhempamme ovat sen ansainneet.

Helppo ratkaisu hoivapalveluiden tuottajille

Vahvistava tuo ravitsemushoidon osaksi vanhusten hoitoa ainutlaatuisella, nykyaikaisella tavalla. Digitaalinen ratkaisumme arvioi ravitsemustilaa, löytää riskipotilaat, luo ravitsemushoitosuunnitelman ja auttaa hoitajaa seuraamaan suunnitelmaa.

Liiketoimintamme koostuu digitaalisen Vahvistava-palvelun lisensoinnista ja asiakkaan ravitsemushoitokäytäntöjen kehittämisestä. Asiakkaitamme ovat yksityiset ja julkiset hoivakodit ja kotihoitopalvelujen tuottajat.

Aliravitsemuksen ongelman kanssa ei paini pelkästään Suomi, vaan se koskee kaikkia länsimaita. Suomessa on tällä hetkellä n. 1 600 hoivakotia ja seuraavan 10 vuoden aikana hoivakoteja tarvitaan ainakin 500 lisää. Kotihoidon asiakkaita on Suomessa tällä hetkellä n. 60 000. Vahvistavan markkinapotentiaali on Suomessa n. 8 miljoonaa ja Euroopassa n. 600 miljoonaa euroa.

Laaja-alainen ja vakuuttava osaajajoukko

Innostuneen tiimimme osaaminen koostuu ravitsemushoidon lisäksi farmasian, biokemian, fysioterapian ja kotitalouden osaajista.

Törmätään Slushissa!

Olemme mukana Kuopio goes Slush -tapahtumassa:

Aika: 3.12.2018 klo 18:00-21:00
Paikka: Putte’s bar (Kalevankatu 6, 00100 Helsinki)

 

Tapahtumaan on tullut hurja määrä rekisteröityneitä!

Yleinen ilmoittautuminen on nyt kiinni, mutta voit ottaa Business Kuopioon ja yrityksiin lomakkeen kautta.

Lähetä viesti

 

Mukana myös:

 

Ota yhteyttä Business Kuopioon tai Kuopio goes Slush -yrityksiin

Tilaa uutiskirje