fbpx

Business Kuopio

 
 

ISOCARP-verkoston kansainvälinen konferenssi, Bodø, Norja

01.10.2018-05.10.2018

BusinessKuopio osallistuu ISOCARP-verkoston kansainväliseen konferenssiin 1.-5.10.2018 Bodøssä (Norjassa). Tapahtumaan on varattu messuosasto, johon kutsumme alueen yritykset mukaan. Konferenssin teemoina ovat Smart City, ilmastonmuutos, tulevaisuuden kaupunkiympäristöt (ilmasto, vesi, elintarvikkeet, energia- ja cleantech-teknologiat sekä kestävä kehitys) ja niihin liittyvät liiketoimintamahdollisuudet.

Ilmoittautumalla mukaan yhteistyökumppanit saavat paikan BusinessKuopion osastolta demoja, esitteitä, rolluppeja tms. varten konferenssin osallistumismaksua vastaan. Osallistuja maksavat matka- ja majoituskulunsa itse.

Sitovat ilmoittautumiset 25.8. mennessä Mikko Juutille, mikko.juuti(at)kuopio.fi tai Eeva Lehtomäelle, eeva.lehtomaki(at)kuopio.fi

Lisätiedot ISOCARP-konferenssista tästä

Lisätiedot Kuopio-Bodø -yhteistyöstä tästä

Tapahtumat kuukausittain

Kuopio Convention Bureau Oy on Kuopion uusi kokous- ja kongressimarkkinointiyhtiö, minkä tehtävänä on edistää ja tukea kotimaisen ja kansainvälisen kokous- ja kongressimatkailun kasvua alueella. Yhtiön kumppaneiksi on tullut iso joukko matkailuyrityksiä ja tiedemaailman toimijoita. Kuopio Convention Bureau Oy on Kuopio-Tahko Markkinointi Oy:n tytäryhtiö. Toiminta alkoi 1.1.2017.

Arkisto