Business Kuopio

 

Kuopio Health -innovaatioekosysteemi infopäivä yrityksille

29.10.2018

Aika ja paikka: 29.10.2018 klo 8.15-15 Itä-Suomen yliopiston Tietoteknia-rakennus (Savilahdentie 6)

Ilmoittautuminen Kuopio Health -infopäivään 23.10. mennessä tästä

Avoimen terveysalan innovaatioekosysteemin rakentaminen Kuopion seudulle etenee. Nyt kutsutaan laajasti yrityksiä mukaan käynnistämään vuorovaikutteista, avointa innovaatiotoimintaa. Yrityksille ja muille sidosryhmille järjestetään 29.10.2018 Kuopio Health -infopäivä, jossa on mahdollisuus vaikuttaa tulevaan yhdessä tekemisen malliin.

Kuopio Health -innovaatioekosysteemissä yritykset, tutkijat ja julkiset toimijat jakavat keskenään osaamista, ideoita ja verkostoja innovaatioiden ja liiketoiminnan vauhdittamiseksi.

Kuopion alueella on ainutlaatuista terveyteen, terveysteknologiaan, hyvinvointiin ja ravitsemukseen liittyvää osaamista. Uusia toimintatapoja kuitenkin tarvitaan innovaatioiden synnyttämiseksi ja kaupallistamiseksi muuttuvassa toimintaympäristössä ja kiristyvässä kilpailussa. Yksisuuntaisesta teknologiansiirrosta pyritään nyt siirtymään avoimeen innovaatiotoimintaan, jossa tieto ja osaaminen kiertävät vapaammin eri osapuolten kesken ja muuttuvat yhteistoiminnan avulla tehokkaammin tuotteiksi ja palveluiksi.

Kuopion alueen terveysalan yritysten ja muiden sidosryhmien edustajat ovat tervetulleita Kuopio Health -infopäivään, jossa kuullaan ajankohtaiskatsaus innovaatioekosysteemin valmisteluun ja seuraaviin askelmerkkeihin. Esimerkkeinä ekosysteemitoiminnasta esittäytyvät Terkko Health Hub ja Oulu Health. Lisäksi Medikro Oy:n toimitusjohtaja Tuukka Eloranta kertoo yrityksen kokemuksia yhteistyöstä sekä avaa verkostojen hyödyntämistä Kuopio Health -ekosysteemissä ja Smart Respiratory Health -liiketoimintaekosysteemiä. Päivän päätteeksi pidettävässä Kuopio Health -työpajassa tarkastellaan osuuskunta- ja PPP-malleja ekosysteemitoiminnassa.

Lue aiheesta julkaista tiedote: Pysyvä toimintamalli avoimelle innovaatiotoiminnalle – yrityksiä kutsutaan mukaan

Ohjelma julkaistaan pian!

Tilaa uutiskirje