Business Kuopio

 

Kuopion juhlanäyttely, Shanghai, Pudong

12.10.2017-27.10.2017

Suomalaisen naisen tarina ja Kuopio – Capital of Lakeland -näyttely Shanghai Pudongissa

Shanghain maamerkki, yksi maailman korkeimmista pilvenpiirtäjistä, Shanghai World Financial Center, esittelee lokakuussa Suomen puhtaan luonnon ja suomalaisen naisen vahvan tarinan. Kuopion kaupunki ja Shanghai Pudong juhlistavat ystävyyttään näyttelyllä kahden viikon ajan lokakuussa 2017. Näyttely tuo esiin luonnonläheisyyden, jota hyvinvointi- ja terveysteknologiaosaamisen kärkikaupunki Kuopio käyttää inspiraation ja hyvinvoinnin lähteenä niin yritystoiminnassa kuin taiteessakin. Suomalaisille yrityksille näyttely on avoin kohtaamis- ja verkostoitumispaikka.

Suomalaisen naisen tarina ja Kuopio – Capital of Lakeland -näyttely Shanghai Pudongissa 12.–27.10.2017 on osa Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden ohjelmaa sekä kaupunkien yhteistä kulttuurisopimusta. Näyttelyllä juhlistetaan myös Kuopio-Shanghai Pudong-ystävyyskaupunkisuhteen viisivuotista historiaa. Näyttelytilana toimii, sananmukaisesti ”pilvien yläpuolella”, Yun Jian Art Museum. Museo sijaitsee Shanghai World Financial Centerin 29. kerroksessa.

Kuopion kaupunki on yhteistyössä Kuopion alueen kauppakamarin kanssa rakentanut merkittäviä verkostoja Kiinan markkinoista kiinnostuneille yrityksille Shanghaihin. Yksi juhlanäyttelyn tavoitteista on, että näyttely toimii suomalaisten yritysten verkostoitumis- ja kohtaamispaikkana.

Yritykset voivat ottaa yhteyttä Ulla Vuoreen, mikäli haluavat järjestää tapaamisia näyttelytilaan.

Lisätietoja:

  • Kirsi Soininen, markkinointijohtaja, Kuopion kaupunki, puh. 044 718 2020, kirsi.soininen(at)kuopio.fi
  • Ulla Vuori, yhteismarkkinointikoordinaattori, Kuopion kaupunki, puh. 044 718 2054, ulla.helina.vuori(at)kuopio.fi
  • Ritva-Liisa Pohjalainen, lasitaiteilija, muotoilija, puh. 040 5819304, ritvaliisa(at)rlp.fi, www.rlp-design.com / www.rlp.fi
  • Lisätietoja Kuopio-Shanghai yhteistyöverkostosta

 

Tapahtumat kuukausittain

Arkisto

Tilaa uutiskirje