Business Kuopio

 

Suuntana Saksa -markkinainfo ja Kuopio Region Goes Virtual kickoff 

11.10.2022

Aika: ti 11.10.2022 klo 8.30–11.30
Paikka: Kasve Oy:n toimisto, Puijonkatu 23 (Sektori, 2 krs.), 70110 Kuopio
Ilmoittaudu mukaan 7.10. mennessä tästä linkistä

Huom. Mikäli haluat osallistua ainoastaan Team Finlandin Suuntana Saksa-webinaariin etäyhteydellä, ilmoittaudu suoraan Team Finlandin linkistä tästä, pe 7.10. mennessä.

Saksassa on tarjolla paljon liiketoimintamahdollisuuksia suomalaisyrityksille!

Koronakriisi vauhditti Saksan rakenteellisia uudistuksia, joita maailmantalouden muutokset ovat entisestään kiihdyttäneet. Saksalaiset toimijat etsivät mm. uusia alihankkijoita, mikä avaa suomalaisyrityksille mahdollisuuksia.

Business Kuopio, Team Finland ja Kasve Oy järjestävät pohjoissavolaisille yrityksille tilaisuuden kokoontua seuraamaan Team Finlandin ja Saksalais-Suomalaisen kauppakamarin Suuntana Saksa -webinaaria 11.10.2022. Tule kuulemaan, miten juuri sinun yrityksesi voi hyötyä muuttuneesta tilanteesta ja tulevaisuuden vientinäkymistä Saksan markkinoille. Webinaaria voit seurata myös etäyhteydellä, mutta saapumalla paikan päälle Kuopion keskustaan saat mahdollisuuden verkostoitumiseen paikallisten yritysten ja toimijoiden kanssa sekä aamukahvit.

Ennen webinaarin seuraamista järjestetään Kuopio Region Goes Virtual -matchmaking-ohjelman kickoff- ja infotilaisuus, jota kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita kuuntelemaan. Myös tätä tilaisuutta on mahdollista seurata myös etäyhteydellä.

Lisätietoa Kuopio Region Goes Virtual -kokonaisuudesta löydät täältä.

Ohjelma

8.30 Aamukahvit
9.00–9.30 Kuopio Region Goes Virtual kickoff- ja infotilaisuus
9.30–11:00 Suuntana Saksa -webinaari. Webinaarin tarkemman ohjelman löydät täältä.
11:00–11:30 Verkostoitumista ja vapaata keskustelua
11:30 Mahdollisuus omakustanteiselle yhteislounaalle

Lisätietoa tapahtumasta:

Kuopiossa järjestettävän tapahtuman järjestävät Business Kuopion Invest and Expand in Pohjois-Savo -hanke, Team Finland, Kasve Oy ja Kuopion alueen kauppakamari. Suuntana Saksa -webinaarin järjestävät Team Finland ja Saksalais-Suomalainen kauppakamari.

Tapahtumat kuukausittain

Arkisto

Tilaa uutiskirje