Business Kuopio

 

Kuopio Region Goes Virtual 01

24.10.2022-04.11.2022

Ilmoittautumista jatkettu 14.10.2022 saakka. Alustavat tapaamiset käydään pian ilmoittautumisen jälkeen, ja kumppanien haku alkaa heti, kun yritys on valittu tapahtumaan. Kickoff-tapahtumassa 11.10.2022 esitellään Kuopio Region Goes Virtualin tarkempi ohjelma osallistujille.

Matchmaking-tapahtuma terveys-, ICT- ja kiertotalousalan yrityksille

Invest and Expand in Kuopio Region -hanke ja Kasve Oy järjestävät virtuaalisen matchmaking-tapahtuman pohjoissavolaisille yrityksille. Tapahtuma tähtää todellisten kansainvälisten kumppanuuksien löytymiseen. Tapahtuma on maksuton ja englanninkielinen.

Ensimmäinen (1/3) Kuopio Goes Virtual -tapahtuma järjestetään loka-marraskuun vaihteessa, ja se keskittyy terveys-, ICT- ja kiertotalousalojen yrityksiin. Tapahtuman tavoitteena on auttaa yrityksiä kansainvälistymään, ja löytää yritysten tarpeisiin potentiaaliset kumppanit sekä suorat yhteydet kansainvälisille markkinoille, kuten Saksan, Iso-Britannian ja Pohjoismaiden markkinoille. Ensimmäisen Kuopio goes virtual -tapahtuman kohdemarkkinat ja toimialan on kartoitettu yritystoiveiden ja tarpeiden pohjalta.

Ota askel kohti kansainvälistymistä nopeasti ja helposti, ja ilmoittaudu mukaan 30.9.2022 mennessä!

Yrityksesi tulee olla rekisteröitynyt Pohjois-Savon alueelle, jotta voit hakea mukaan ohjelmaan. Ohjelmaan otetaan mukaan 10 pohjoissavolaista yritystä.

Miksi osallistua?

Tapahtumassa pääset verkostoitumaan potentiaalisten kansainvälisten kumppaneiden kanssa virtuaalisen kansainvälistymismallin avulla.

1. Tapaat sijoittajia, partnereita ja asiakkaita verkostosi kasvattamiseksi.

2. Lisäät yrityksesi näkyvyyttä potentiaalisilla kansainvälisillä markkinoilla.

3. Kokeilet nykyaikaista digitaalista kansainvälistymismallia.

4. Osallistuminen on maksutonta.

Aikataulu:

  • Ilmoittautumista jatkettu 14.10.2022 saakka tai osallistujamäärän (10 yritystä) täyttyessä. Alustavat tapaamiset käydään pian ilmoittautumisen jälkeen, ja kumppanien haku alkaa heti, kun yritys on valittu tapahtumaan.
  • Kickoff-tapahtumassa 11.10.2022 esitellään Kuopio Region Goes Virtualin tarkempi ohjelma osallistujille.
  • Lokakuussa järjestetään myös virtuaaliset tapaamiset kansainvälisten yritysten, partnereiden ja asiakkaiden kanssa, joko ryhmä- tai one-2-one tapaamisina. Tapaamisissa yritykset esittelevät toimintansa ja tavoitteensa lyhyesti ja verkostoituminen jatkuu seuraavina päivinä.
  • Ohjelmaan on lisäksi suunniteltu yksi laajempi tapahtumapäivä kaikille osallistujille.

Seuraavat Kuopio Goes virtual -tapahtumat järjestetään vuoden 2022 lopulla ja keväällä 2023. Ne on suunnattu eri toimialoille, ja niistä tiedotetaan myöhemmin. Mikäli kiinnostuit tapahtumasta, mutta ensimmäisen tapahtuman painotukset eivät sopineet yrityksesi toimintaan, ota yhteyttä Stepan Tirkkoseen, stepan.tirkkonen@kuopio.fi / p. 044 718 2038. Alamme kartoittamaan jo tässä vaiheessa tulevien tapahtumien sisältöjä.

Ilmoittautuminen ja lisätietoja:

Ilmoittautumisen yhteydessä kirjoita viestiin yrityksestäsi seuraavat tiedot:

  • yrityksen nimi ja kotipaikka
  • toimiala ja kiinnostavat markkina-alueet
  • lyhyt kuvaus yrityksenne tarjoamasta ja tuotteista
  • yritysesittelyn voi jättää ppt- tai PDF -muotoisena.

*Tapahtuman järjestäjänä toimii Kuopion kaupungin yrityspalvelun toteuttama Invest and Expand in Pohjois-Savo -hanke yhteistyössä Kasve Oy:n kanssa. Rahoittajina toimivat Euroopan aluekehitysrahasto, Pohjois-Savon liitto sekä osarahoittajina hankkeessa mukana olevat Kuopio, Varkaus, Ylä-Savon kunnat, Leppävirta, Siilinjärvi ja Joroinen.

Tapahtumat kuukausittain

Arkisto

Tilaa uutiskirje