Business Kuopio

 

Kuopio Design – Yhdessä enemmän

Idea Habitaren yhteisosastoon lähti liikkeelle Lasilinkin Essi Sundmanilta ja Savonian Heikki Nevalaiselta, johon saatiin nopeasti innostumaan joukko suunnittelun ja muotoilun ammattilaisia. Voit tutustua yrityksiin tällä sivulla!

–  Oli mukava huomata, miten tällaiselle yhteistyölle on selkeästikin kysyntää alueellamme. Minulle itselleni on todella tärkeää, että saamme lujitettua yhteistyötä muiden alueemme toimijoiden kanssa ja viedä alueemme osaamista ja tietoutta osaavista yrityksistä eteenpäin muualle Suomeen, Essi Sundman kertoo.

AH-Talotekniikka

AH-Talotekniikka tarjoaa asiakaslähtöistä ja ammattitaitoista sähkö- ja tietojärjestelmäsuunnittelua keskittyen päätoimisesti Itä-Suomen alueelle. Suunniteltuja kohteita löytyy ympäri Suomen niemen ja myös kauempaakin.

Tärkeä asia suunnittelussa on myös vaalia jatkuvaa kouluttautumista, ammattitaitoa ja luovuutta. Näiden arvojen avulla pysymme ajan hermolla ja pystymme tuomaan viimeisimmät alan trendit asiakkaidemme ulottuville. Terveen ja asiakaslähtöisen arvomaailman siivittämänä haluamme nyt ja tulevaisuudessa taata asiakkaillemme parhaan mahdollisuuden onnistuneeseen suunnitteluprojektiin aina luonnossuunnittelusta valvontaan, luovutuskuviin ja takuutarkastukseen asti.

Amphion

Twenty years of expertise and dedication. Amphion Loudspeakers Ltd. was established in 1998. We design and build loudspeakers that are characterised by honest and accurate sound reproduction. Precise driver integration ensures world-class imaging and phase coherency. Controlled dispersion technology helps achieve more stable results in a variety of room acoustics.

All products are handmade in Finland (and the Amphion amplifiers are assembled in Finland) to ensure enduring listening quality.

Emilia Karenina

Pysäyttäviä tiloja, elämännäköisiä koteja. Emilia Karenina tarjoaa 3D-mallinnusta, sisustussuunnittelua ja konsultointia sekä stailausta yksityisiin koteihin ja yrityksiin ympäri Suomen.

Habitaressa ollaan mukana nyt kolmatta vuotta peräkkäin. Osastolla on esillä Emilia Åmanin suunnittelema EK for kids -konseptin ensimmäinen kodin muihin ja julkisiin tiloihin suunnittelema kaluste Rabbit High Chair. Idea Rabbit High Chairista on syntynyt asiakkaiden toiveesta, mutta myös muotoilijan itsensä kokeilunhalusta. ”Halusin nähdä minne asti pupu venyy ja tietenkin kaipasin myös itselleni baarijakkaraa.” (Lue koko tarina)

Tänä vuonna odotan erityisesti yhteistä Kuopion osastoa, sillä yhdessä tekemisessä on voimaa!

Ergo-kalusteet

Suunnittelemme ja toteutamme laadukkaat kalusteet ja komponentit erilaisiin tarkoituksiin. Materiaalina voidaan käyttää esimerkiksi puuta, tai kestävää Corian-materiaalia. Suunnittelussamme käytämme uusinta teknologiaa, valmistus- ja koneistustekniikkamme on nykyaikaista CNC-tekniikkaa. Konekantamme on uusi ja monipuolinen ja päivitämme sitä säännöllisesti.

Essis by Lasilinkki

Lasilinkki suunnittelee, valmistaa ja asentaa tuotteet rakennusmääräykset huomioiden. Tuotteiden kirjo on monipuolinen, ja tarjoaa toimivia ja kestäviä tuotteita lasin lukuisiin käyttömahdollisuuksiin.

Lasilinkki on mukana messuilla Essis-sisustuslasimallistonsa uutuustuotteilla; käsityönä valmistetuilla, yksilöllisesti kuvioiduilla lasiseinillä sekä kierrätyslasista valmistetulla valaistulla seinäreliefillä.

Tavoitteenamme on saada ainutkertaiselle mallistollemme näkyvyyttä sekä uusia kontakteja, ja kertoa kuluttajille sekä ammattilaisille lasin monipuolisista käyttömahdollisuuksista sisustamisessa ja rakentamisessa, sekä tietysti esitellä upean yritysyhteistyömme tuloksia!

Kuutakoski

Kalusteiden suunnittelu, toteutus ja verhoilu.

MooWoo

MooWoo palvelee asiakkaita sisustus- ja kalustustarpeissa. Suunnittelemme yhteistyössä tarvitsemanne tuotteen ja valmistamme sen teille tarvittaessa avaimet käteen -periaatteella. Tuotteitamme ovat julkitila- ja kotikalusteet.

Suunnittelemme ja valmistamme kalusteita tilauksesta kotien tarpeisiin. Kysytyimpiä tuotteitamme ovat tv-tasot, keittiönpöydät, tasot, kirjahyllyt, senkit sekä erilaiset säilytyskalusteet.

 

Omniwood

Omniwood valmistaa käsintehtyjä ja laadukkaita lyömäsoittimia massiivipuusta Kuopiossa. Sorvatut rummut ja design vanteet tuovat uutta ilmettä rumpumarkkinoille. Vanerirummuista poiketen, massiivipuisten rumpujen valmistuksessa käytetään reilusti vähemmän liimaa, mikä tuo puun oman soinnin paremmin esiin.

Kuopion seudun yrittäjien yhteinen messuosasto on mielestäni loistava keino tuoda esille pohjoissavolaista käsityötä ja lähdin ilolla mukaan edustamaan soitinrakennusosaamistani.

Tavoitteena Habitaressa on vahvistaa Omniwood brändiä ja tunnettuutta sekä saada lisää näkyvyyttä musiikkialan markkinoilla, ja luoda uusia kontakteja.

Satu Nisu Design Oy

Satu Nisu Design suunnittelee sekä valmistaa ylellisiä ja uniikkeja sisustustekstiilejä 100% suomalaisena käsityönä. Satu Nisu tuotteet tarjoavat monimuotoisuutta, joissa yhdistyvät sekä taide että hyöty. Brändi on vahvasti kansainvälistymässä sekä viemässä suomalaista designia ja käsityötä maailmalle.

Olin innoissani saadessani kuulla ideasta yhteisosastosta Kuopion seudun yrittäjien kanssa. Näin me pystymme yhdistämään meidän huippuosaamisemme sekä voimavaramme. Osastomme tulee olemaan näyttävä kokonaisuus laadukasta osaamistamme.

Haluan tuoda Habitare-messuilla esille tekstiilin monipuoliset käyttömahdollisuudet, taiteesta hyötyyn! Habitare on tärkeä foorumi Suomessa, sillä siellä tapaa ammattilaisia kuin kuluttajiakin sekä potentiaalisia yhteistyökumppaneita.

Sisustussuunnittelu Tiina Ruotsi

Sisustussuunnittelua, kokonaisvaltaisia ympäristö- ja palvelukokonaisuuksia, joissa yhdistyvät vuosikymmenien kokemus perinteisestä sisustussuunnittelusta sekä raikas ja poikkialainen osaaminen muotoilun ja taiteen kentältä.

Suunnittelutiimissämme työskentelee useita alan ammattilaisia ja tuotamme perinteisen sisustus- ja tuotesuunnittelun lisäksi tutkivaa suunnittelua, joka koostuu esteettömyyskartoituksista, saavutettavuuteen liittyvästä suunnittelusta ja taiteellisesta toiminnasta palvelumuotoilun menetelmiä soveltaen.

Habitare-messuille suunnittelimme CORIAN tiskin yhteistyössä ErgoKaluste Oy:n kanssa sekä PIKKUPIILO säilyttimen. PIKKUPIILO on kuvaava esimerkki iloisesta ja oivaltavasta suunnittelusta.

Tilaa uutiskirje