fbpx

Business Kuopio

 
 

Startup Hiihtokoulu

08.11.2018

Aika ja paikka: 8.11.2018 klo 16.22, Pannuhuone Gust Ranin
Ilmoittautuminen on nyt auki! Ilmoittaudu tästä

Tapahtuman tavoitteena on kannustaa Kuopion alueen osaajia startup kulttuuriin. Rennossa ilmapiirissä luodaan uusia kontakteja, verkostoidutaan, inspiroidutaan sekä toivotetaan kaikki pitchit ja pitchaajat tervetulleiksi. Pitchin voi vetää suomeksi tai englanniksi ja sille on varattu aikaa 3 minuuttia. Paras pitchaaja palkitaan Startup-lipulla Slushiin (4.-5.12.)!

  • Keynote 1: Harry Santamäki ”How to survive Slush?”
  • Keynote 2: Miia Eskelinen-Fingerroos
  • A short pitch about the pitch by Jonna Koponen & Mari Polvinen ”Effective pitch”.

Katso myös Kuopio goes Slush -oheistapahtuma 3.12. ja ilmoittaudu mukaan. Kuopio goes Slush -tapahtuma on ilmainen. Varsinainen Slush-tapahtuma on 4.-5.12.

*** ***

Event embraces startup culture in Kuopio region. Easygoing atmosphere ensuring new connections, inspiration and warm welcome for pitches (in English or in Finnish). Let’s get together and share our ideas! Remember the prize for the best pitchers, three tickets to SLUSH!

Sign up now for the next Ski Academy event, it is important because of the food among other things. Sign up here!

  • Keynote 1: Harry Santamäki ”How to survive Slush?”
  • Keynote 2: Miia Eskelinen-Fingerroos
  • A short pitch about the pitch by Jonna Koponen & Mari Polvinen ”Effective pitch”.

Free food / free entry, welcome!

Tapahtumat kuukausittain

Kuopio Convention Bureau Oy on Kuopion uusi kokous- ja kongressimarkkinointiyhtiö, minkä tehtävänä on edistää ja tukea kotimaisen ja kansainvälisen kokous- ja kongressimatkailun kasvua alueella. Yhtiön kumppaneiksi on tullut iso joukko matkailuyrityksiä ja tiedemaailman toimijoita. Kuopio Convention Bureau Oy on Kuopio-Tahko Markkinointi Oy:n tytäryhtiö. Toiminta alkoi 1.1.2017.

Arkisto