fbpx

Business Kuopio

 
 

Autot yhteiskäyttöön -webinaari

14.12.2017

Webinaari autojen yhteiskäyttöpalveluista 14.12.2017 klo 12–13.30

Ilmoittaudu tilaisuuteen 8.12.2017 mennessä tästä linkistä. (Webinaariin voi osallistua etäyhteydellä. Linkki webinaariin osallistumiseen lähetetään ilmoittautumisen jälkeen.)

Autot ovat pysäköityinä keskimäärin yli 90 % käyttöajasta, useimmiten työajan ulkopuolisen ajan iltaisin ja viikonloppuisin. Yhteiskäyttöpalvelut mahdollistavat autojen helpon lainaamisen ja vuokraamisen toisille käyttäjille. Webinaarissa esitellään OP-Kulku-, EkoRent- ja Shareit Blox Car -palveluita.

Tilaisuus on tarkoitettu kuopiolaisille organisaatioille ja yrityksille, joilla on omistus- tai leasing-autoja.

Tilaisuuden järjestää yhteistyössä Kuopion seudun viisaan liikkumisen hanke, Kiertotalouden ja resurssiviisauden toteuttaminen Pohjois-Savossa (KierRe) -hanke sekä alueelliset ympäristönsuojelupalvelut.

Lisätiedot:

  • Timo Ollikainen, 044 718 5328
  • Tapio Kettunen, 044 718 2187
  • etunimi.sukunimi(at)kuopio.fi

Tapahtumat kuukausittain

Kuopio Convention Bureau Oy on Kuopion uusi kokous- ja kongressimarkkinointiyhtiö, minkä tehtävänä on edistää ja tukea kotimaisen ja kansainvälisen kokous- ja kongressimatkailun kasvua alueella. Yhtiön kumppaneiksi on tullut iso joukko matkailuyrityksiä ja tiedemaailman toimijoita. Kuopio Convention Bureau Oy on Kuopio-Tahko Markkinointi Oy:n tytäryhtiö. Toiminta alkoi 1.1.2017.

Arkisto