Business Kuopio

 

Entrepreneur of the Year -seminaari, Kuopio

21.05.2019

Ilmoittaudu mukaan maksuttomaan tilaisuuteen, jossa sinulle tarjoillaan huippukiinnostavaa asiaa yrittäjyyden ympäriltä, inspiroitumista itse Bruce Oreckin taholta ja tietenkin verkostoitumista muiden saman henkisten, innostavien ihmisten kanssa.

Bruce Oreck tulee kertomaan sinulle, miksi yrittäjän pitää välillä kiertää sääntöjä tai jopa rikkoa niitä. Hän tulee myös paljastamaan, mikä on se yrittäjyyden salainen resepti, millä hänen mukaansa jokainen tulee menestymään! Mia Mantsinen avaa, miten hänen polkunsa on vienyt perheyrityksen, Mantsinen Groupin toimitusjohtajaksi ja miten polttopuu-urakoinnista startannut veljesten firma on nykyään globaali logistiikan tehokkuutta parantava yritys.

Kuopion seminaari on osa Entrepreneur of the Year -seminaarikiertuettamme. Helsingin tapahtumaan osallistuneet antoivat meille seuraavanlaista palautetta:

  • ”Tämä oli yrittäjänä juuri sitä mitä tarvitsin, yksin puurtamisen sijaan pääsen verkostoitumaan ja pää pursuaa uusia ajatuksia inspiroivien puheenvuorojen ansiosta”
  • ”Yrittäjän suusta kuultu kasvutarina oli parasta antia – rehellinen ja aito kertomus yrittämisen ylä- ja alamäistä. Todella kiinnostavaa!”
  • ”Juttelimme seminaarin jälkeisessä verkostoitumishetkessä yleisössä istuneen naisen kanssa, totesimme että molemmilla on oma yritys, mutta että yhdessä voisimme tehdä vielä enemmän. Päätimme siltä istumalta perustaa yhteisen yrityksen. Kiitos siis, kun saatoitte meidät yhteen!”

Ohjelma:

8:30 Aamiainen ja verkostoituminen

Tervetuloa / Elina Laitinen, Aluejohtaja, Partner, EY

Yhteistyökumppaneiden tervehdykset:

  • Miten rakennetaan resilientti organisaatio? / Ville Savolainen, Yksityispankkiiri, Evli Pankki
  • Yrittäjän menestys ja työkyky / Tom Kurtén, Myyntijohtaja, Työeläkeyhtiö Elo
  • Mitä sijoittajaomistaja voi tarjota yrittäjälle? / Mats Therman, Investment Manager, Hartwall Capital

Entrepreneur of the Year -kilpailu pähkinänkuoressa / Anna Pyykkö, Entrepreneur of the Year Program Manager, EY

Mantsisen maailmanvalloitus / Mia Mantsinen, toimitusjohtaja, Mantsinen Group

KEYNOTE: The Unstoppable Mindset of an Entrepreneur / Bruce Oreck, entinen suurlähettiläs, yrittäjä

11:15 Asiaosuuden päätös ja verkostoitumislounas

Lisätiedot ja ilmoittautuminen tästä


Bruce Oreck on pölynimuritehtailijan poika, verojuristi, moninkertainen kehonrakennuksen osavaltionmestari, entinen USA:n Suomen suurlähettiläs ja yrittäjä. Verojuristin urallaan hän ehti edustaa useita yrityksiä USA:n TOP 100 listalta. Kiin­teis­tö­si­joit­ta­jan ja ide­a­nik­ka­rin uu­sin mis­sio on saat­taa yh­teen en­ke­li­si­joit­ta­jia, star­tu­pe­ja ja luo­via osaa­jia Vallilan Konepajalla, jonka lisäksi hän opettaa Aalto Yliopistossa markkinointia tittelillä Executive in Residence.

Mia Mantsinen on tehnyt työuransa perheyritys Mantsinen Groupin eri tehtävissä. Reilun kymmenen vuoden aikana hän on hoitanut controllerin, talousjohtajan, myynti- ja markkinointijohtajan, materiaalikäsittelyliiketoiminnan vetäjän sekä toimitusjohtajan tehtäviä. Viime syksynä hänestä tuli myös yrityksen pääomistaja. Mantsinen Group on kasvanut kahden veljeksen ja traktorin pienyrityksestä globaaliksi vientimenestykseksi, jolla on asiakkaita ympäri maailmaa. Kymmenen viime vuoden aikana Mantsinen on kasvanut kertaluokkaa suuremmaksi ja jakeluverkosto kattaa jo 50 maata.

Tilaa uutiskirje