Business Kuopio

 

Kasvu Open -semifinaali Pohjois-Savo

01.06.2017

Aika: 1.6.2017 klo 11:30-18:00
Paikka: Ravintola Albatrossi, Makasiininkatu 1, Kuopio

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan Kasvupolun 15 yritykseen sekä Savon kasvuyrityksiin ja heidän tarinoihinsa!

Pohjois-Savon Kasvupolku huipentuu Sawosta maailmalle tapahtumassa järjestetäävään Pohjois-Savon Kasvu Open semifinaaliin, jossa valitaan ja julkistetaan Kasvupolun voittaja ja kunniamainittu. Tilaisuus on avoin kaikille kasvusta kiinnostuneille yrityksille, kasvun kumppaneille ja muille kasvuverkoston jäsenille.

Tapahtumassa pääset kuulemaan Savon alueen yritysten oppeja kasvusta ja kansainvälistymisestä. Paikalle on tulossa yli 200 kasvusta kiinnostunutta ja kansainvälistä kasvua tekevää yrittäjää, yrityksen edustajaa ja kasvun partneria, joihin sinulla on mahdollisuus tutustua ja luoda kumppanuussuhteita vauhdittamaan omaa bisnestäsi. Päivän aikana järjestettävissä workshopeissa pureudutaan tarkemmin muun muassa kansainväliseen markkinointiin sekä kansaivälisten osaajien yhteistyömahdollisuuksiin. Workshopeissa sinua sparraavat Savon kovatasoiset kansainvälisen kaupan osaajat.

Ilmoittaudu semifinaaliin (Ilmoittautuminen tapahtuu linkin takaa löytyvältä Kuopion alueen Kauppakamarin tapahtumasivun oikeasta yläreunasta.)

Haluan lisätietoja semifinaalista ja Kasvupolusta – Ota yhteyttä:

Maria Häkkinen
Kasvu Open -fasilitoija
045 1303 751
maria.hakkinen(at)roihu.com

Tapahtumat kuukausittain

Arkisto

Tilaa uutiskirje