Business Kuopio

 

Kaupunginjohtajan ja yrittäjien etätapaaminen

03.03.2021

Iltamaisema Puijolta. Kuvan päällä kehys, missä lukee Collaboration.

Aika ja paikka: 3.3.2021 klo 8:00–9:00, Teams-yhteys
Ilmoittautumiset 1.3.2021 mennessä tästä linkistä. Tilaisuus järjestetään Teams-yhteydellä, osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille ennen tapahtumaa sähköpostitse.

Yrittäjä – ilmoittaudu mukaan etätapaamiseen

Tervetuloa yrittäjien etätapaamiseen! Tänä vuonna kaupunginjohtajan Jarmo Pirhosen tervehdys välittyy teamsin kautta. Kuulemme myös elinkeinojohtaja Jukka Pitkäseltä mitä hankkeita ja muuta ajankohtaista on meneillään Kuopiossa. Vuoden Yksinyrittäjä palkitaan perinteiseen tapaan Kuopion Yrittäjien toimesta. Tapahtuman järjestää BusinessKuopio.

Ilmoittautumisen yhteydessä on mahdollisuus lähettää kysymyksiä, mihin asiantuntijamme vastaa maaliskuun etätapaamisessa.

Ohjelma

  • 8:00 Linjat aukeaa
  • 8:05 Tervetuloa, kaupunginjohtaja Jarmo Pirhonen
  • 8:15 Kärkihankkeet ja ajankohtaiskatsaus sekä yrityspalvelun henkilöstön esittäytyminen, elinkeinojohtaja Jukka Pitkänen
  • 8:30 Vuoden yksinyrittäjän palkitseminen ja palkittavan esittelyvideo, Kuopion yrittäjät ry, puheenjohtaja Sirpa Karppi
  • 8:45 Yrittäjien Q & A, yritysasiamies Anu Häiväläinen (lataa Anu Häiväläisen Q&A osuuden pidemmät vastaukset, pdf, 169Kt)
  • 9:00 Tilaisuus päättyy

Esitykset on katsottavissa 22.3.2021 saakka.


Tilaa BusinessKuopion uutiskirje ja voita tuotepalkintoja!

BusinessKuopion uutiskirjeestä saat ajankohtaiset uutiset, tapahtumat ja tarinat suoraan sähköpostiisi. Uutiskirje lähetetään joka toinen kuukausi. Tilaa uutiskirje tästä linkistä.

Tunnetko jo BusinessKuopion? BusinessKuopio on yritysten kumppani. BusinessKuopio kokoaa yhteen Kuopion kaupungin yrityksille tarjoamat palvelut ja verkostot. Palveluita toteutetaan yhdessä yhteistyökumppanien kanssa. www.businesskuopio.fi

Kuopion alueella inspiraatio, sydämellisyys ja olemisen vapaus ovat luonnonvoimia, jotka yhdessä kasvavat ainutlaatuisiksi ilmiöiksi, elämyksiksi ja menestystarinoiksi, Siksi Kuopion alue on kannustava kasvualusta osaajille, yrityksille ja uusille sukupolville.

Tapahtumat kuukausittain

Arkisto

Tilaa uutiskirje