Business Kuopio

 

Kuopion alueen terveysalan innovaatiokeskittymäprofiilin esittely- ja keskustelutilaisuus

19.06.2018

Kuopion alueen terveysalan innovaatiokeskittymän nykytila arvioidaan keväällä 2018 hyödyntäen Resolute HQ Oy:n kehittämää kansainvälistä analyysimenetelmää. Työn aikana arvioidaan Kuopion kyvykkyyttä profiloitua yhdeksi maamme vetovoimaisimmista innovaatiokeskittymistä ja tunnistaa ne keskeisimmät elementit, joiden varaan alueen tuleva innovaatiotoiminnan kehityspolku voidaan rakentaa.

Arvioinnissa määritellään ne keskeiset kilpailutekijät, joilla Kuopion seutu erottuu jatkossa muista samassa mittaluokassa toimivista kansallisista ja kansainvälisistä innovaatio- keskittymistä. Innovaatioprofiilin esittelee ja keskustelua koordinoi Jukka Viitanen Resolute HQ Oy:stä.

Aika: tiistai 19.6.2018, klo 9-12
Paikka: Kuopion kaupungintalo, juhlasali

Tilaisuus on avoin ja maksuton kaikille innovaatiotoiminnasta kiinnostuneille mutta vaatii ilmoittautumisen. Paikkoja on rajoitetusti.

Ilmoittautuminen 12.6. mennessä: https://my.surveypal.com/KuopioHealth-tilaisuudet

Katso tarkempi ohjelma (PDF)

Innovaatiokeskittymäprofiilin analyysi on toteutettu osana Kuopion kaupungin ja Kuopion yliopistollisen sairaalan Terveysteknologian kehityskeskus (TeKe) -hanketta, jota rahoittavat Euroopan aluekehitysrahasto ja Pohjois-Savon liitto.

Tilaa uutiskirje