fbpx

Business Kuopio

 

Noustaan yhdessä -koulutukset

12.08.2020-26.08.2020

Noustaan yhdessä -hanke järjestää elokuussa kolmena perättäisenä viikkona yrittäjille maksuttomia etäkoulutuksia, joiden aiheena on yrityksen varautuminen toiseen aaltoon tai muuhun talouskriisiin sekä yrityksen talouden johtamine.

Näihin koulutuksiin pystyy osallistumaan kuka tahansa yrittäjä, jolla on y-tunnus.

Etäkoulutuksessa Talentreen talouspalveluiden asiantuntija Vesa Sarvi johdattaa keskusteluun talouskriisin vaikutuksista eri yritysten toimintaan. Kassavirta on yrityksen verenkierto, mitä se konkreettisesti tarkoittaa ja miten se eroaa kannattavuudesta? Saat konkreettisia työkaluja maksuvalmiudesta huolehtimiseksi ja kassavirran vahvistamiseksi.

Ensimmäinen koulutus järjestetään 12.8. klo 8 – 10. Ilmoittaudu mukaan 11.8. mennessä. Koulutukseen ilmoittautuneille lähetetään lähempänä koulutusajankohtaa sähköpostiin osallistumislinkki. Osallistumiseen tarvitset vain älylaitteen ja toimivan nettiyhteyden.

TALOUTEEN liittyvät seuraavat koulutukset ovat:
18.8. klo 8:00 Kannattavuudesta huolehtiminen
26.8. klo 8:99 Talouden suunnittelu, raportointi ja ennustaminen

Lisätietoa ja ilmoittautuminen löytyvät täältä: https://bit.ly/2EUKJ1v

Tapahtumat kuukausittain

Kuopio Convention Bureau Oy on Kuopion uusi kokous- ja kongressimarkkinointiyhtiö, minkä tehtävänä on edistää ja tukea kotimaisen ja kansainvälisen kokous- ja kongressimatkailun kasvua alueella. Yhtiön kumppaneiksi on tullut iso joukko matkailuyrityksiä ja tiedemaailman toimijoita. Kuopio Convention Bureau Oy on Kuopio-Tahko Markkinointi Oy:n tytäryhtiö. Toiminta alkoi 1.1.2017.

Arkisto

Tilaa uutiskirje