fbpx

Business Kuopio

 
 

Pohjois-Savon MikroMatch

08.11.2018-09.11.2018

Mikroyrittäjyyden ”savolaenen” työpaja ja yritystreffit Kuopiossa 8.-9.11.2018

Mahdollisuus pien- ja yksinyrittäjille: mikroyrittäjien MikroMatch-yritystreffit ja työpaja vihdoin Savossa! Luvassa on rentoa meininkiä savolaisittain – Savon tykein mikroyrittäjien treffitapahtuma sekä suoraa puhetta yrittäjän hyvinvoinnista ja jaksamisesta (ajankäyttö, lepo, priorisointi jne.). Löydä uusia yhteistyökumppaneita, myyntiä, kasvua ja eväitä kansainvälistymiseen, ja löydä parhaat vinkit, miten vaikuttaa omaan jaksamiseen ja samalla yrityksesi tulokseen.

MicroEntren mikroyrittäjyyden työpaja ja yritystreffit ovat saavuttaneet suuren suosion Pohjois-Pohjanmaalla. Tilaisuus on avoin mikroyrityksille toimialasta riippumatta ja treffisovelluksemme avulla voit kätevästi jo etukäteen valita yritykset, joiden kanssa haluat tavata kasvokkain MikroMatcheillä.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen tästä

Tapahtumat kuukausittain

Kuopio Convention Bureau Oy on Kuopion uusi kokous- ja kongressimarkkinointiyhtiö, minkä tehtävänä on edistää ja tukea kotimaisen ja kansainvälisen kokous- ja kongressimatkailun kasvua alueella. Yhtiön kumppaneiksi on tullut iso joukko matkailuyrityksiä ja tiedemaailman toimijoita. Kuopio Convention Bureau Oy on Kuopio-Tahko Markkinointi Oy:n tytäryhtiö. Toiminta alkoi 1.1.2017.

Arkisto