Business Kuopio

 

Startup Ski Academy – Perfect Your Pitch II

15.03.2022

Tahko Ski Lift Pitch ja HUB PANOSTAMO järjestävät Startup Ski Academy -tilaisuuden ti 15.3. klo 16.00 – 18.30!

Mukaan ovat tervetulleita kaikki, jotka haluavat joko treenata pitchaamista tai tutustua rennoissa merkeissä muihin alueen startup-yrittäjiin, yritystä suunnitteleviin tiimeihin tai Hub Panostamon toimintaan! Parhaalle pitchaukselle on luvassa ilmaislippu Tahko Ski Lift Pitch -tapahtumaan, jonka voi hyödyntää joko startup-pitchauskisaan osallistumiseen taikkapa tullakseen nauttimaan muusta tapahtumaohjelmasta.

Tilaisuus on maksuton. Ilmoittauduthan kuitenkin etukäteen tilaisuuteen: Ilmoittautuminen / Registration

Huippuluokan pitchausvalmennusta tilaisuudessa luotsaa Mikko Juuti, Kasve Oy:n toimitusjohtaja. Mikolla on kunniakas tausta startup-kentältä sekä valmentamisesta, joten tilaisuudesta kannattaakin ottaa kaikki opit talteen! Varsinainen ohjelma alkaa klo 16.22, mutta paikan päälle voi tulla verkostoitumaan ja kahvittelemaan klo 16.00 eteenpäin. Tarjolla on Hub Panostamon puolesta pientä purtavaa ja juotavaa.

Illan ohjelma:

Learn to wow investors and your peers! Amazing MIKKO JUUTI, CEO of Kasve Ltd. will share the best pitching practices and prepare us all to Tahko Ski Lift Pitch pitching contest! You can pitch your business idea, dissertation topic, research results or your winter holiday plans. So to say no matter the topic, everyone’s welcome! At the end of the meet-up one lucky one will get free pass to Tahko Ski Lift Pitch pitching contest!

Start time: 4.22 pm.
Location: Hub Panostamo, Kuopio  / Online, Teams

Meet Up Schedule:

  • Live at HUB Panostamo (Host Mikko)
  • Pitching round (startups) I Note: 3 min sharp / each pitch! [max. 8 startups ]
  • Notes on pitches
  • One to one, and group trainings with startups to improve their pitch
  • second round of pitching (startups)
  • Take home messages for each startup
  • + Choosing the lucky one, who gets Tahko SLP “Golden ticket”

Lyhyt muistilista pitchaajille:

Näin Covid-19-pandemian edelleen vaikuttaessa on ensisijaisen tärkeää, että pidämme yhteisesti huolta toistemme terveysturvallisuudesta. Jos tunnet flunssan oireita; olet ollut vast’ikään flunssainen tai epäilet mahdollisesti altistuneesi koronavirukselle, osallistuthan tällöin tilaisuuteen etäyhteydellä. Ethän siis saavu paikalle, jos tunnet flunssan oireita tai epäilet, että olet altistunut koronavirukselle. Pyydämme poikkeuksetta kaikkia tilaisuutta paikan päälle seuraavia käyttämään maskia, kun sen käyttö vain on mahdollista. Paikan päälle on varattu maskeja ja käsidesiä, jos omasi jostain syystä unohtuu. Suosittelemme myöskin pesemään kädet saapuessasi ulkoa sisätilaan.

Huom! Novapoliksen ovet lukkiutuvat klo 16.15, eli jos tulet tätä myöhemmin soitathan suoraan Hub Panostamon Hennalle, p. 044 787 08 60, joka tulee tarvittaessa avaamaan oven. Lähin ovi Panostamolle on K-ovi.

Lisätietoja: Henna Halmetvaara, Yhteisömanageri, 044 787 08 60

Osallistuminen mahdollistetaan myös halutessasi etäyhteydellä. Suosittelemme lähtökohtaisesti kaikille pitchausta treenaaville osallistumista livenä.

Tapahtumat kuukausittain

Arkisto

Tilaa uutiskirje