Business Kuopio

 

Syksyn maksuttomat Kasvu Open -webinaarit

03.09.2020-06.10.2020

Kasvu Openin syksyn webinaareista saat vinkkejä ja ajatuksia kasvuyrittäjiä askarruttaviin teemoihin. Valitse sinulle ajankohtaiset teemat ja tule kuulolle, kun asiantuntijat jakavat tietoa ja kokemuksia. Kasvu Open -webinaarit ovat kaikille avoimia & maksuttomia. 

Onko kriisi ohi?
3.9.2020 klo 9-10
Ilmoittaudu tästä

Mille globaali talous näyttää? Miten yritys voi selvitä koronakriisistä? Asiantuntijoina Nordealta Startup & Growth -kasvuyritysyksikön johtaja Vesa Riihimäki, Yrittäjän pankin liiketoimintajohtaja Iiro Korander ja ekonomisti Juho Kostiainen.

Näin maksimoit verkkokaupan myynnin
10.9.2020 klo 9-10
Ilmoittaudu tästä

Verkkokauppias tai verkkokaupan perustamista harkitseva – tätä webinaaria et halua missata! Asiantuntijana kymmenien verkkokauppojen markkinoinnin parissa työskennellyt MarkkinointiAkatemian expertti Aku Lundberg.

Työelämän uusi arki – henkilöstön hyvinvointi, etätyö, lomautukset ja vakuutusturva 
23.9.2020 klo 9-10
Ilmoittaudu tästä

If:n asiakkuuspäällikkö Tero Linja ja Varman ylilääkäri Jan Schugk keskustelevat webinaarissa työkyvyn ylläpitämisestä ja työelämän käytänteistä poikkeustilanteessa.

Rahoitusratkaisut pk-yrityksille
16.9.2020 klo 9-10
Ilmoittaudu tästä

Startup & Growth -kasvuyritysyksikön johtaja Vesa Riihimäki ja Yrittäjän pankin liiketoimintajohtaja Iiro Korander käsittelevät pk-yritysten rahoitusratkaisuja.

Pääomasijoittajat yhtiön eri kasvuvaiheissa 
29.9.2020 klo 9-10
Ilmoittaudu tästä

Mukana pääomasijoituksen saanut yritys, pääomasijoittajataho sekä Nordean asiantuntija avaamassa pankin näkökulmaa pääomasijoittamiseen. Tarkemmat asiantuntijat ja kuvaus tarkentuvat myöhemmin.

Joukkorahoitus 
6.10.2020 klo 9-10
Ilmoittaudu tästä

Mukana Nordean asiantuntija ja joukkorahoitusta omassa kasvussaan hyödyntänyt yritys. Tarkemmat asiantuntijat ja kuvaus tarkentuvat myöhemmin.

Tilaa uutiskirje