fbpx

Business Kuopio

 

Webinaari: Miltä tulevaisuus näyttää ja kuinka siihen valmistautua?

24.09.2020

SOPIEN 2.0 -hanke järjestää 24.9. klo 13-15 webinaarin, jonka aiheena on Miltä tulevaisuus näyttää ja kuinka siihen valmistautua?

13:00 Tervetuloa!
13:10 Sote uudistuksen ajankohtaiset asiat ja palveluiden uudistaminen, Antti Kuopila
13:35 Yrittäjät ja sote uudistus, Veli Puttonen
14:00 Digitaalisuus, mitä se tarkoittaa sote alalla? Arja Ranta-Aho
14:35 Käskynkkää kohti tulevaisuutta – kurkistus Kanta-palvelujen ja kirjaamisosaamisen kehittämiseen, Päivi Malinen
14:55 Päätössanat

Ohjelmaa päivitetään tapahtuman virallisella sivulla

Tervetuloa SOPIEN2.0 hankkeeseen, sote-toimiala räätälöidyt koulutuksemme alkavat lokakuussa. Katso syksyn 2020 koulutuskalenteri tästä.

Koulutustarjonnassa on paljon laadukkaita ja monipuolisia koulutuksia sote-toimijoille sekä henkilöstölle. Syksyn aikana starttaavat yrittäjille suunnatut kumppanuusillat jo muutamissa kunnissa, joissa käsitellään sote-alan ajankohtaisia asioita (vallitseva koronatilanne huomioiden). Hankkeessa mukana oleville on koulutusten lisäksi käytössä on myös ammattitaitoiset asiantuntijapalvelut oman liiketoiminnan kehittämiseen.

Lisätietoja:

Tapahtumat kuukausittain

Kuopio Convention Bureau Oy on Kuopion uusi kokous- ja kongressimarkkinointiyhtiö, minkä tehtävänä on edistää ja tukea kotimaisen ja kansainvälisen kokous- ja kongressimatkailun kasvua alueella. Yhtiön kumppaneiksi on tullut iso joukko matkailuyrityksiä ja tiedemaailman toimijoita. Kuopio Convention Bureau Oy on Kuopio-Tahko Markkinointi Oy:n tytäryhtiö. Toiminta alkoi 1.1.2017.

Arkisto

Tilaa uutiskirje