Business Kuopio

 

Webinaari – miten digitaalinen HIMSS & Health 2.0 tapahtuma toteutetaan?

18.06.2020

HIMSS järjestää digitapahtumasta (HIMSS & Health 2.0 European Digital Event 7.–11.9.2020) kiinnostuneille yrityksille webinaarin to 18.6. klo 16.30-17.30 . Webinaari on maksuton, eikä siihen tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Osallistu 18.6. webinaariin ja kuulet lisää, tästä linkistä.

Tule linjoille kuulemaan, millainen digitapahtuman toteutus käytännössä on, ja millaisia mahdollisuuksia se tarjoaa yrityksille. Miten oma osasto stailataan, ja miten kävijät kohdataan verkkoalustalla?

Ajankohta on meille suomalaisille hieman haasteellinen juuri ennen juhannusta, mutta suosittelemme osallistumaan ja saat tietoa huikeasta mahdollisuudesta.
Webinaarissa kuulet:

  • SISÄLTÖ: Saat etukäteistietoa konferenssin agendasta ja siitä miten sitä on mukautettu digitaaliseen osallistumiseen.
  • YLEISÖ: Tutustu strategiaamme yleisön sitouttamiseksi tavoittaaksesi enemmän osallistujia kuin koskaan ennen – kaikkialla Euroopassa ja muualla.
  • ALUSTA: Saat etukäteistietoa uudenaikaisesta ja täysin virtuaalisesta alustastamme ja mahdollisuuksista, joita se tarjoaa yrityksesi tavoitteisiin.
  • VIESTINTÄ: Saat tietoa miten uusi alusta mahdollistaa luoda digitaalisen tapahtumastrategian, missä on selkeät KPI:t liidigeneroinnissa ja tunnettuuden kasvattamisessa.
  • KUMPPANUUSOHJELMAT: Tutustu valmistelemiimme kumppanuusmahdollisuuksiin, joiden avulla tavoitat terveydenhuollon kohderyhmät ja sidosryhmät.

Tapahtumat kuukausittain

Arkisto

Tilaa uutiskirje