fbpx

Business Kuopio

 

Kuopio goes Slush 2022

16.11.2022

Aika ja paikka: 16.11.2022 klo 17-20, Maria 01, the Shortcut (Lapinlahdenkatu 16, 00180 Helsinki). Muutokset kellonaikaan mahdollisia.
Ilmoittautuminen avautuu elo-syyskuussa.

Kuopio goes Slush at Maria 01, Helsinki!

Kuopio Goes Slush tulee taas! Jo neljättä kertaa järjestettävä Slushin oheistapahtuma 16.11.2022 tuo yhteen yritykset, osaajat, asiakkaat ja sijoittajat. Tapahtuma järjestetään tänä vuonna Helsingin Maria 01 startup -kampusalueella. Tapahtumassa verkostoidutaan startup-yritysten kasvun, kansainvälistymisen ja liiketoiminnan kehittämisen merkeissä.  Tapahtuman ohjelma rakentuu mielenkiintoisten kansainvälisten ja kotimaisten sijoittaja- ja yrityspuheenvuorojen, kiinnostavien startupien ja verkostoitumisen ympärille.

Tilaisuuden juontaa KPY Novapolis Oy:n yhteisöpäällikkö Karolina Puntanen.

Pysy kuulolla, tapahtuman puhujat julkaistaan pian!

Kuopio Goes Slush -tapahtuman järjestää Business Kuopio/Invest and Expand in Pohjois-Savo -hanke* yhteistyössä Kasve Oy:n kanssa. Yhteistyökumppaneina toimivat myös Kuopio Health ja KPY Novapolis.

Lisätietoa tapahtumasta:


*) Invest and Expand in Pohjois-Savo -hankkeen (1.10.2020-30.6.2023) päätoteuttaja on Kuopion kaupungin yrityspalvelut ja osatoteuttaja Navitas Kehitys Oy (Varkaus). Hankkeen rahoittajina toimivat Euroopan aluekehitysrahasto, Pohjois-Savon liitto sekä osarahoittajina hankkeessa mukana olevat Kuopio, Varkaus, Ylä-Savon kunnat, Leppävirta, Siilinjärvi ja Joroinen.

Tapahtumat kuukausittain

Arkisto

Tilaa uutiskirje