Business Kuopio

 

Haku Draft-ohjelmaan jälleen auki – hae 23.4. mennessä

22.3.2024

Kuopiolainen, onko sinulla liikeidea? Nyt voit hakea ideallasi mukaan Draft-yrittäjyysohjelmaan ja sen valmennukseen.

Draft-ohjelman kautta sinun on mahdollista saada myös rahoitusta, jonka avulla voit aloittaa rakentamaan itsesi näköisen yrityksen! Ensimmäisessä vaiheessa rahoitus on 1000 euroa ja toisessa vaiheessa 3000 euroa.

Toiminnan on tähdättävä kasvavaan ja uuteen liiketoimintaan. Yrityksen tai perustettavan yrityksen kotipaikka tulee sijaita Kuopiossa. Tiimissäsi tulee olla itsesi lisäksi vähintään yksi henkilö, jonka kanssa kehität yhdessä liikeideaa eteenpäin.

Hakeminen ohjelmaan on helppoa:

  • Lähetä hakemus 23.4.2024 mennessä
  • Esittele ideasi raadille

Jos olet ensimmäistä kertaa hakemassa Draft-ohjelmaan, tulee sinun hakea Draftin 1. vaiheeseen. Jos olet jo käynyt hyväksytysti läpi Draftin 1. vaiheen, voit hakea mukaan Draftin 2. vaiheeseen.

Hae mukaan täällä

Draft Program® -yrittäjyysohjelma

Kenelle? 

Voit hakea Draft Program®  -yrittäjyysohjelmaan Pohjois-Savossa, jos tiimissäsi on vähintään yksi henkilö, joka on kirjoilla Kuopiossa tai on Savonia-ammattikorkeakoulun, Itä-Suomen yliopiston tai Savon ammattiopiston opiskelija, henkilökunnan edustaja tai alumni eli henkilö, joka on valmistunut jostakin näistä oppilaitoksesta. Tiimissäsi tulee olla itsesi lisäksi vähintään yksi henkilö, jonka kanssa kehität yhdessä yritysideaa eteenpäin.

Mihin sitoudun hakiessani?

Hakiessasi ymmärrät, että Draft-ohjelmassa tiimistäsi julkaistaan vähintään yksi blogi-kirjoitus, joka liittyy kokemuksiisi Draft-ohjelmassa.

Pystyt ja olet sitoutunut käyttämään aikaasi yritysideasi kehittämiseen ainakin muutaman tunnin viikossa.

– Lue: Muut hakuehdot ja eettiset periaatteet.

Mitä hyötyä Draftista on?

Jos tulet valituksi Draft-ohjelmaan:

– pääset 4 kuukauden mittaiselle valmennusjaksolle, jonka aikana sinua auttavat Draft-ohjelman eri alojen asiantuntijat.

– saat rahoitusta. 1. vaiheessa 1000 euroa. Jos tulet ensimmäisen vaiheen jälkeen valituksi jatkovaiheeseen on lisärahoitus 3000 euroa.

– tutustut ja verkostoidut muiden alkavien yrittäjien kanssa.

– saat näkyvyyttä omalle uudelle alkavalle yritystoiminnallesi.

Lisätietoja: draftprogram.com

Tilaa uutiskirje