Business Kuopio

 

Kalakukon uusi yritystuki Katiska on haettavissa 1.6.–14.8. Kuopion alueella

13.6.2017

Yritystuki – Katiska on Kehittämisyhdistys Kalakukko ry:n oma rahoitusväline pienille mikroyritysten kehittämis- ja investointihankkeille.

– Tukea myönnetään yrityksen liiketoimintaa kehittäviin hankintoihin ja toimenpiteisiin. Tuki sopii aloittavalle tai jo toiminnassa olevalle yritykselle. Esimerkiksi sitä voidaan käyttää tuotekehitys- tai markkinointikokeilujen toteuttamiseen, investointeihin sekä koulutukseen, Kalakukko ry:n toiminnanjohtaja Jaana Paananen kertoo.

– Iloisena olemme havainneet, että yhteydenottoja on jo tullut, mutta toivomme toki lisää hakemuksia. Hakeminen on helppoa ja tapahtuu sähköisesti. Päätökset tehdään hakujakson päätyttyä 15.8.2017, Paananen jatkaa.

Lue lisää tuesta ja hakemisen ehdoista

Lisätietoja: Jaana Paananen, toiminnanjohtaja, puh. 040-510 3258


Hakuaika Katiska-yritystukeen on 1.6.2017 – 14.8.2017

Yrityksen kotipaikka tai toimipiste tulee olla Kalakukko ry:n toiminta-alueelta (Siilinjärvi, Rautavaara, Kaavi, Tuusniemi ja Kuopion maaseutualue ml. Maaninka, Karttula, Nilsiä, Juankoski, Vehmersalmi) ja projekti tulee toteuttaa Kalakukko-alueella.

Investointituki

  • tuki 50 % arvonlisäverottomista kustannuksista, tuen määrä enintään 2 000€
  • pienet investointitoimet, kuten kone- ja/tai laitehankinnat sekä aineettomat investoinnit kuten uusien tietokoneohjelmistojen ja -liittymien, patenttien, käyttölupien, tekijänoikeuksien, tavaramerkkien hankinta

Kehittämistuki

  • tuki 70 % arvonlisäverottomista kustannuksista, tuen määrä enintään 2000 euroa
  • pienet kehittämistoimet, jotka liittyvät yrityksen perustamistoimenpiteisiin, markkinointiin, koulutukseen tai tuotekehitykseen

Yritystuki Katiskaa haetaan sähköisellä lomakkeella. Tukea on varattu rajoitettu määrä. Kalakukko ry arvioi hankkeen toteutuskelpoisuuden ja tekee hakemukseen myönteisen/kielteisen rahoituspäätöksen hakujakson päätyttyä 15.8.2017. Tehdyistä Katiska-yritystukipäätöksistä ei voi valittaa.

Huom. Kesälomien vuoksi toimistomme ja asiakaspalvelumme on suljettu 10. – 28.7.2017.

Kuva: Jyrki Vesa

Tilaa uutiskirje