Business Kuopio

 

Kuopion Yrittäjät on vuoden 2019 paras paikallisyhdistys Pohjois-Savossa

17.2.2020

Savon Yrittäjät palkitsi Kuopion Yrittäjät aktiivisesta toiminnasta jäsenkunnan asioiden ajamiseksi.

Savon Yrittäjät perusteli valintaansa sillä, että Kuopion Yrittäjät on edelleen kehittänyt toimintaansa jäsentensä hyväksi. Kuopion Yrittäjät tekee vaikuttavaa yhteistyötä kaupungin ja muiden yhteistyökumppaneidensa kanssa.

– Kuopion Yrittäjät on saanut valtakunnan tason tunnustuksen nyt jo kahtena vuotena peräkkäin. Huomiointi ei tule ilman kovaa tekemistä. Pidämme aluejärjestönä erittäin tärkeänä, että suurin paikallisyhdistyksemme luo yrittäjillemme laadukkaita tapahtumia ja koulutuksia. Jäsenistöstä on kysytty, millaisia tapahtumia he haluavat ja tilaisuuden jälkeen kysytään palautteita. Tarjonta on monipuolista ja runsasta ja siinä on panostettu mm. hyvinvointiin ja jaksamiseen, kertoo Savon Yrittäjien toimitusjohtaja Paula Aikio-Tallgren.

Kuopion Yrittäjien puheenjohtaja Sirpa Karppi on ilahtunut palkitsemisesta.

– Olemme erittäin otettuja ja riemuissamme tunnustuksesta. On hienoa, että Savon Yrittäjät huomioi hyvästä työstä paikallisyhdistyksiä. Meidän luottamushenkilömme ovat todella sitoutuneita ja aktiivisia toimintaamme. Järjestimme viime vuonna 24 tapahtumaa, joissa osallistujia oli yhteensä yli tuhat. Järjestövaliokuntamme on vastannut hyvin pitkälti tapahtumista. Yhteiskuntavaliokuntamme on saanut joukkoonsa kaupungin yrittäjävaltuutetut, joten toimintamme on sitäkin kautta vaikuttavaa, kommentoi Sirpa Karppi.

Tunnustus annettiin perjantaina 14.2.2020 Kuopiossa ravintola Gloriassa, jossa Savon Yrittäjät järjesti paikallisyhdistysten luottamushenkilöiden vuoden ensimmäisen yhteisen tiimikokoontumisen teemalla Puuhapäivä.

Tilaisuudessa annettiin tunnustusta myös Varpaisjärven, Vieremän, Kiuruveden ja Siilinjärven Yrittäjille aktiivisesta toiminnasta.

Vuosittaiset palkitsemiset tehdään paikallisyhdistysten itsensä ja Savon Yrittäjien tekemän arvioinnin pohjalta. Perusteena ovat mm. yrittäjäyhdistyksen toiminta ja tapahtumat. Savon Yrittäjien jäsenenä on 25 pohjoissavolaista paikallisyhdistystä.

Lisätietoja:

Kuopion Yrittäjät

  • puheenjohtaja Sirpa Karppi, p. 050 502 3625, sirpa.karppi(at)k-market.com
  • toiminnanjohtaja Kirsi Sisso-Litmanen, 044 568 0509, kirsi.sisso-litmanen(at)yrittajat.fi

Savon Yrittäjät

  • toimitusjohtaja Paula Aikio-Tallgren, p. 0400 404 346, paula.aikio-tallgren(at)yrittajat.fi
  • puheenjohtaja Tarja Arbelius, p. 0400 847 980, satuniemi(at)satuniemi.com

Tilaa uutiskirje