Business Kuopio

 

Kysy, kasva ja kehity – Uudet palvelut yritystäsi varten

8.2.2017

Tammikuussa Kuopiossa käynnistyi yrittäjille uusia palveluja. Yrittäjän Pika-apu on maksuton matalan kynnyksen neuvontapalvelu, johon voi tulla ilman ajanvarausta. Jokaiselle asiakkaalle varataan noin 20 min. ensiapuaikaa henkilökohtaiseen tapaamiseen asiantuntijan kanssa.

– Paikalla yritysneuvonnan ja -koulutuksen asiantuntijat, joiden kanssa voit luottamuksellisesti keskustella kahden kesken tai isommalla porukalla, kertoo yritysneuvoja Risto Koivisto.

– Pika-avussa voidaan esimerkiksi selvittää yhdessä, olisiko kehittämishankkeiden toteuttamiseen hyödynnettävissä EU-tukia. Viime vuonna 44 kuopiolaista yritystä sai yhteensä 5 milj. euroa rahoitusta ELY-keskuksen kautta, kertoo vt. elinkeinojohtaja Unto Juutinen.

Yrittäjän Pika-apu on joka tiistai klo 8–10 Kuopion yrittäjien toimistolla, kauppakeskus Aapelissa. Palvelun tuottavat Kuopion Yrittäjät, Savon Yrittäjät, Kuopion kaupungin yrityspalvelu, Kuopionseudun Uusyrityskeskus, Savon ammatti- ja aikuisopisto sekä Savonia-ammattikorkeakoulu Oy.

Myös Startup-palveluita saa jatkossa Kuopion kaupungin yrityspalvelusta. Ne on tarkoitettu yrityksen perustamista suunnitteleville henkilöille ja tiimeille, joiden liikeideana on tuottaa palveluita tai tuotteita joko valtakunnallisille markkinoille tai vientimarkkinoille.

Yrityksen kehittämispalvelut ovat yhden soiton päässä.

– Jo entuudestaan Yrityspalvelu tunnetaan yritysten linkkinä kaupungin palveluihin sekä toimitila- ja tonttipalveluista ja tuloksellisesta yrityshankinnasta. Nämä palvelut jatkuvat ennallaan, kertoo Juutinen.

Nimitysuutiset

  • Risto Koivisto (KTM, HHJ) on aloittanut yrityspalvelussa yritysneuvojana Startup-palveluissa 2.1.2017. Riston yhteystiedot: 044 718 2043, Microkatu 1 G, risto.koivisto(at)kuopio.fi
  • Jari Kosonen on aloittanut yrityspalvelussa yritysasiamiehenä 2.1.2017. Jari vastaa Juankosken, Maaningan ja Nilsiän alueista. Jarin yhteystiedot: 044 718 8924, Juankoskentie 13, jari.kosonen(at)kuopio.fi
  • Marja-Leena Laitinen (FT) on aloittanut yrityspalvelussa yritysneuvojana startup-palveluissa 2.1.2017.  Marja-Leenan yhteystiedot: 044 718 2044, Microkatu 1 G,  marja-leena.laitinen(at)kuopio.fi
  • Juha Vilhunen (FT, dos) on aloittanut yrityspalvelussa yritysneuvojana 2.1.2017 ja jatkaen Next Level -hankkeen projektipäällikkönä. Juhan yhteystiedot: 044 718 2045, Microkatu 1 G, juha.vilhunen(at)kuopio.fi

Lisätietoja:

Kuopion kaupungin yrityspalvelu

Yrityksen kehittämispalvelujen yhteinen palvelunumero 017 182 089

Tilaa uutiskirje