Business Kuopio

 

Nimitys Kuopion kaupungin yrityspalvelussa

20.12.2018

KTM Anu Häiväläinen on nimetty 7.1.2019 alkaen yritysasiamieheksi Kuopion kaupungin yrityspalveluun, Business Center -hankkeeseen

Business Center -hankkeessa luodaan Pohjois-Savoon ja Savilahteen oppilaitosten yhteinen yrittäjyyden oppimisympäristö, startup-yhteisö ja yrityskiihdyttämö sekä innovaatioiden lisensiointi- ja kaupallistamispalvelut. Yritysasiamies toimii yhdessä eri sidosryhmien kanssa tutkimus-, koulutus- ja innovaatioympäristöjen kehittämisessä, ja tehtäviin kuuluu mm. yritysneuvontaa ja innovaatiofoorumeiden järjestämistä, tki-hankkeiden tulosten arviointia innovaatioiden kaupallistamisen näkökulmasta, yrittäjien, opiskelijoiden, tutkijoiden ja opettajien neuvontaa, teknologioiden ja kaupallistamisstrategioiden kehittämistä sekä yritysyhteistyö- ja teknologiansiirtomahdollisuuksien selvittämistä.

Anu Häiväläinen työskenteli vuodesta 2014 Leppävirran kunnan elinkeinoasiamiehenä ja sitä ennen konsuttiyrityksessä. Häiväläisellä on tehtävän menestyksellisen hoitamisen edellyttämää monipuolista työkokemusta ja näkemystä sekä tarvittavaa tietoa ja valmiuksia sekä verkostoja yritysasiamiehen tehtävään. Hän tuntee monipuolisesti tarvittavia sidosryhmiä, on verkostoitumistaitoinen ja ratkaisukeskeinen. Hänellä on sekä yrityspuolen että julkishallinnon työkokemusta. Lisäksi hänellä on tehtävän edellyttämät monipuoliset viestintä- ja vuorovaikutustaidot.

Tilaa uutiskirje